Čím potešíte svoju drahú polovičku? Toto sú tipy na darčeky, ktoré ocení každá žena

Blíži sa sviatok vašej drahej polovičky? Lámete si hlavu nad tým, čím ju potešiť tak, aby ste sa trafili do čierneho a naozaj jej urobili radosť? Nebojte sa, nie je to žiadna veda, stačí sa trošku zamyslieť a nekupovať to prvé, čo vám v obchodoch či na internete udrie do očí.

V prvom rade je dôležité načúvať. My ženy sme ako otvorená kniha a svoje túžby a priania väčšinou dávame úprimne najavo. Keď sa nám niečo zapáči - či už pri listovaní časopisu, alebo počas nakupovania, nepochybne vás na to upozorníme. Zaľúbene sa dívame na značkovú kabelku, ochkáme pri ovoniavaní nového druhu parfumu, prípadne spievame ódy na náramok najlepšej kamarátky. Občas naozaj stačí len lepšie počúvať a zapamätať si, čo sme nadšene ospevovali.

Riaďte sa koníčkami, prípadne stavte na klasiku

Skvelým typom darčekov sú vždy aj prekvapenia, ktoré priamo súvisia s koníčkami vašej vyvolenej. Pokiaľ je knihomoľka, máte vyhraté. Stačí zavítať do najbližšieho kníhkupectva a nechať si poradiť nejaké novinky. Ak rada maľuje či tvorí, kreatívne obchody sú plné ideálnych darčekov. Máte skôr pocit, že by si zaslúžila oddych a relax? V tom prípade siahnite napríklad po víkendovom pobyte v nejakej európskej metropole, spoločnom wellness pobyte, prípadne po návšteve nejakého romantického zámku či hradu spojenej s ubytovaním v luxusnom hoteli.

Šperk a parfum sú vždy správnou voľbou

Ak uprednostňujete hmotné prekvapenia, myslite na to, že každú ženu potešíte vkusným šperkom, módnym doplnkom - ak si trúfate trafiť sa jej do vkusu, parfumom či napríklad luxusnou kazetou očných tieňov. Klasikou vo svete vôní, ktorá nestarne a je synonymom kvality, je rozhodne Chanel N°5. Ak sa vyberiete týmto smerom, úspech bude zaručený. Pokiaľ je vaša priateľka skôr športovejší typ, ktorý uprednostňuje parfémy ľahších vôní, odporúčame Dolce & Gabbana Light Blue. Medzi súčasné top parfémy však patria i Lacoste Pour Femme či Nautica Voyage. Ovoňajte ich v parfumérii a predstavte si, ako by sa vám páčilo, aby voňala vaša polovička. Na základe toho sa budete určite vedieť skvelo a správne rozhodnúť.

A nezabudnite na kyticu kvetov a veľa, veľa čokolády.