Jedno z najznámejších mien v móde. Tommy Hilfiger je ikona. Od 80. rokov 20. storočia využíva Hilfiger to najlepšie so svojím radom jednoduchých, prvotriednych American style oblečenia, ktoré musí mať každý štýlový muž. Toto módne impérium teraz zahŕňa všetky oblasti - od búnd a mikín Tommy Hilfiger až po pánske a dámske topánky a tašky.

Pánska móda značky Tommy Hilfiger

Jedno z najznámejších mien v móde. Tommy Hilfiger je ikona. Od 80. rokov 20. storočia využíva Hilfiger to najlepšie so svojím radom jednoduchých, prvotriednych American style oblečenia, ktoré musí mať každý štýlový muž. Toto módne impérium teraz zahŕňa všetky oblasti - od búnd a mikín Tommy Hilfiger až po pánske a dámske topánky a tašky.

Kto je vlastne Tommy Hilfiger?

Tommy Hilfiger je dizajnér a zakladateľ spoločnosti Tommy Hilfiger Corporation, čo je zastrešujúci termín pre všetky off-sety značky; vrátane Tommy Jeans, Tommy Sport a všetkých jeho kolekcií vrátane obuvi a domácich potrieb. Dizajnér, narodený a vychovaný z New Yorku, prešiel od míňania svojich celoživotných úspor na otvorenie malého obchodu v roku 1971 až po ocenenie za celoživotné dielo od rady módnych návrhárov Ameriky v roku 2012. Sám Hilfiger skutočne žije svoj americký sen. Stále hrá hlavnú úlohu pri navrhovaní všetkých kolekcií a obhajuje dostupnosť a inkluzívnosť vo svojom sortimente.

Tommy Hilfiger je známy svojimi preppy dizajnmi. Pôvodne inšpirovaný zvonovými nohavicami a sedliackymi blúzkami zo 70. rokov, jeho návrhy vychádzajú z klasických amerických tvarov pre ultimátnu nevyhnutnosť šatníka. Hudba má tiež veľký vplyv na dizajnéra, najmä na vedenie subkultúr. Keď hovorí o svojej práci, hovorí, že je inšpirovaný obrovskou škálou amerických ikon od Iggyho Popa a Debbie Harryho až po Jamesa Deana a Farrah Fawcett.

Tommy Hilfiger bude značkou, ktorá nielenže obstojí v skúške časom, ale ktorá nám bude aj naďalej prinášať to najlepšie z najlepšieho. Červenú bielu a modrú, ktoré poznáme a milujeme. Tommy Hilfiger ako celok má v pláne priniesť módu do 21. storočia a ďalej tým, že vytvorí kolekcie, ktoré sú vyrobené s použitím 100% udržateľných materiálov. Značka dúfa, že spolu so znížením množstva obalov a recyklácie materiálov udržia značku aj planétu prosperujúce po dlhú dobu.

Pánske oblečenie Guess, spoločník medzinárodného trendu

Ďalšou značkou, ktorá by určite nemala chýbať v žiadnom pánskom šatníku, je značka Guess. Guess je jednou z najuznávanejších značiek na medzinárodnej úrovni a ponúka široký sortiment oblečenia. Ikonický otazník si vyslúžil miesto v našich šatníkoch vďaka svojej nestarnúcej hravosti skombinovanej s unikátnymi kúskami, ktoré obstáli skúšku času na módnych mólach. Zároveň ponúka jednoduchú módu, ktorá je vhodné naozaj pre každého, aj ak nie ste práve najväčší módny nadšenec.

Zdroj: whitepress.sk

Módna ikona Karl Lagerfeld 

Posledný doplnok šatníka k vášmu Tommy Hilfiger tvorí módna ikona Karl Lagerfeld, ktorý bol jedným z najuznávanejších návrhárov 21. storočia. Bol známy pre svoj relevantný prístup k štýlu a kurátorskú víziu, ktorá vyvažovala klasické a súčasné vplyvy. "Navrhujem, ako keby som dýchal," povedal o svojom umeleckom procese, "nežiadate dýchať – jednoducho to robíte."

Medzi jeho mnohými záujmami bol Lagerfeld kreatívnym riaditeľom svojho vlastného rovnomenného módneho domu, ktorý kombinuje štýly inšpirované Parížom s ľahkosťou a jemnosťou rockového štýlu. Jeho široká škála vyhľadávaných lifestylových kolekcií zahŕňa – okrem iného – dámsku a pánsku konfekciu a doplnky. Objavte Karl Lagerfeld na Answear.