PR ČLÁNOK. Keď ste štýlový bez toho, aby ste sa museli namáhať znamená to, že ste našli svoj štýl a osvojili si základné módne pravidlá. Žiadny muž (aj keď to občas niektorí módni odborníci tvrdia) sa však štýlový nenarodil. Štýlovým sa musíte stať! Dobre sa obliecť je umenie. Od oblečenia až po doplnky, existuje mnoho spôsobov, ako môžete pozdvihnúť váš celkový vzhľad. Nielenže vám dobre upravený šatník pomôže vyzerať fantasticky, ale môže vám tiež zvýšiť sebavedomie. Pokiaľ máte pocit, že sa ešte stále máte čo učiť, máme pre vás niekoľko tipov, ako tento proces môžete urýchliť.

Nájdite svoj osobný štýl

Štýl by mal odrážať vašu osobnosť, to, čo vás inšpiruje, a ako si prajete byť vnímaný vo svete. Začnite tým, že si urobíte prieskum a nájdete oblečenie, ktoré sa vám páči, ktoré radi nosíte, a ktoré vám zároveň svedčí. Či už rolujete na Instagrame, Pintereste alebo si prezeráte najnovšie kreácie, ktoré sa objavili na posledných dňoch módy, nájdite si štýl, ktorý je vám blízky. Štýlové oblečenie pre mužov dnes už nájdete na každom kroku, a tak si máte z čoho vyberať. Cítite sa lepšie v saku alebo v mikine? Trochu experimentujte, riskujte a vždy hľadajte niečo, čo upúta vašu pozornosť!

Investujte do nadčasových kúskov

Trendy síce prichádzajú a odchádzajú, no klasické kúsky sú večné. Nájsť oblečenie, ktoré obstojí v skúške času, je základným krokom k dobrému obliekaniu. Najlepšie je vybrať niečo, čo je farebne neutrálne a nemá príliš veľa trendových motívov. Ak chcete mať dokonalý štýl, voľte jednoduchosť. Skombinujte napríklad obyčajné biele tričko bez potlače, jednoduchú svetlofialovú mikinu cez hlavu a biele nohavice vyrobené na mieru. Outfit môžete doplniť béžovým kabátom, alebo džínsovou bundou. Pokiaľ je to na vás príliš odvážne, skúste biele tričko a béžový kabát skombinovať s klasickými modrými džínsami. Pánske kabáty sú skvelou voľbou pre moderného muža, pretože lichotia rôznym druhom postavy, môžete si ich obliecť na rôzne príležitosti, a v neposlednom rade, vyzerajú sexy!

Zdroj: Envato Elements

Oblek je vždy dobrý nápad

Dá sa povedať, že dobre ušitý oblek vyzerá fantasticky na každom pánovi. Či už pracujete v kancelárii, alebo len potrebujete urobiť dobrý dojem, s kvalitným spoločenským oblečením nemôžete urobiť chybu. Pre nadčasový a klasický vzhľad zvoľte napríklad modrý oblek s jemným károm, bielu košeľu, a koňakovo hnedé kožené topánky, ktoré doplňte koženým opaskom v rovnakom odtieni. V prípade formálnejšej udalosti môžete outfit doplniť tmavomodrou kravatou, no ak to príležitosť nevyžaduje, rozopnite si prvé dva gombíky na vašej košeli a ste pripravený vyraziť. Existuje veľa rôznych typov oblekov, z ktorých si môžete vybrať. Pokiaľ nechcete pôsobiť príliš formálne, alebo sa v oblekových nohaviciach necítite pohodlne, vymeňte ich za džínsy alebo chinos. Aby vám sako správne sedelo, nezabudnite ho vziať k renomovanému krajčírovi. Práve to je častokrát rozdiel medzi bežným a skutočne štýlovým mužom.

Vyskladajte si outfit na perfektných hodinkách

Koľko je hodín? Je čas zaobstarať si kvalitné hodinky. Tento doplnok predstavuje jednoduchý spôsob, ako pozdvihnúť akýkoľvek outfit, a keď nájdete tie správne hodinky, už nikdy sa ich nebudete chcieť vzdať. Či už ide o minimalistické hodinky alebo si kúpite Rolex, je to na vás a na vašom rozpočte. Pokiaľ ale nájdete kúsok, v ktorom sa budete cítiť dobre a vyzerať elegantne, našli ste to, čo ste hľadali. K takýmto hodinkám následne môžete zvoliť napríklad tmavomodré roztrhané džínsy, biele tričko a hnedú bomber bundu. Outfit doplňte o slnečné okuliare a biele tenisky a štýlový outfit je na svete.