Firma Crocs je Quasimodom módneho sveta. Ich obuv je síce škoda hodnotiť, ale medzi rečou na seba všetci potajomky žmurkáme, pretože u každého z nás sa niekde doma nájde jeden pár, do ktorých radi po celodennom zhone vhupneme a poskytneme svojim nohám niečo mimoriadne príjemné a zároveň stále veľmi nevkusné.

Čiže sú škaredé, ale komfortné, a práve kvôli tej druhej vlastnosti im máme tendenciu odpustiť a zabudnúť na strastiplné okamihy, keď v nich vidíme niekoho v autobuse, kto ich má obuté na sivých ponožkách.

Na to, čo práve urobila spoločnosť KFC, ale neexistuje žiadne ospravedlnenie. Je to zákerný útok na dobrý vkus, pri ktorom aj návšteva Cats v kine vyznie ako nevinný detský žartík.

Pripravte sa, pretože vám teraz ukážeme video, ktoré pohne aj tými najodvážnejšími.

Zbytočne trasiete hlavou, že to nie je možné, spolupráca KFC a Crocs nie je žiadny mediahack, ale realita.

Tu sú ešte raz:

Zdroj: Crocs and KFC

​A keby samotný pohľad na túto kombináciu nebol dostatočne nechutný, prezradíme vám, že tie dve veci, ktoré pripomínajú kuracie stehná, nie sú určené len na reklamné účely. Sú neoddeliteľnou súčasťou obuvi a majú vôňu vyprážaného kurčaťa.

Radšej vám neprezradíme, kde ich môžete zohnať, pretože by sme ich nechceli stretnúť v našich končinách a zároveň dúfame, že sa nám vyhnú rovnako ako koronavírus.

Každopádne, KFC nám dlží vysvetlenie, prečo toto svetu spravili.

Zdroj: YouTube