Pokiaľ vaše novoročné predsavzatie schudnúť do plaviek ostalo za posledných päť mesiacov bez povšimnutia, nezúfajte. Zaujať pri bazéne môžete aj originálnymi džínsovými plavkami.

Každý má aspoň jedného kamaráta, ktorý na rifle nedá dopustiť. Pokiaľ vo svojom okruhu známych takého človeka nemáte, ste ním pravdepodobne vy sám. Americká značka Shinesty prišla s originálnym nápadom, ako milovníkov džínsov uspokojiť aj v lete a do svojej ponuky zaradila plavky s džínsovou potlačou.

Zdroj: Shinesty

​Jeados, ako ich tvorcovia nazvali, nie sú žiadne neforemné šortky, ale tesne obtiahnuté plavky slipového tvaru. Podľa stránky Shinesty sú Jeados

„rýchlo schnúce, hladké a jemné k vašej výbave.“

Aby sa zákazník vedel presne vcítiť do pocitu, ktorý prichádza s nosením Jeados, popis k produktu pokračuje:

„Je to ako jedenie čipsov v kostole. Každý sa na vás pozerá s odporom, ale vo svojom vnútri ich chcú tiež. A keď máte chuť naozaj zariskovať, skombinujte oboje a jedzte čipsy v kostole oblečený v džínsových plavkách. Pravdepodobne vás odtiaľ vyhodia, ale budete počas toho vyzerať výborne.“  

Zdroj: Shinesty

​Čo dodať? Stránka shinesty.com jednoznačne stojí za návštevu, minimálne vďaka originálnemu brandingu, ktorým zakladateľ Chris White svoje extravagantné oblečenie a doplnky prezentuje.

Z novej tašky Louis Vuitton vám padne sánka

Ak majú tašky svoj iPhone, tak je to rozhodne tento.

Zdroj: Shinesty