Uctiť si pamiatku zosnulej osoby či dokonca domáceho maznáčika tetovaním nie je ničím výnimočným. Pokiaľ však nepovažujete originálny dizajn za dostatočný prejav úcty, môžete farbu doplniť o vlasy blízkeho človeka, alebo dokonca aj psa.

Švajčiarska inovatívna start-up spoločnosť SKIN46 založená Andreasom Wampalom má na svojej internetovej stránke fotky ďalších desiatich zamestnancov. Slušné číslo na firmu, ktorej produkt budúci mesiac oslávi len prvé uvedenie na trh.

Ako ste už asi vytušili z úvodu, produktom SKIN46 je farba na tetovanie obsahujúca ľudské vlasy ale aj zvieracie chlpy. A cesta ako urobiť tetovanie ešte o čosi osobnejším.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SKIN46 (@skin46ink),

„Toto je celosvetovo prvá biogenetická farba na tetovanie, ktorá vám umožní mať milovanú osobu doslova pod vašou kožou, mať ju fyzicky spojenú úplne novým a unikátnym spôsobom,“ hovorí Andreas Wampl.

Celý postup je vysvetlený na stránke jeho firmy – poštou im zašlete 5 gramov vlasov alebo chlpov, o ktoré si želáte obohatiť svoje tetovanie. Následne tím SKIN46 z vlasu chemicky oddelí uhlíkové vlákna, ktoré sa dostanú naspäť k zákazníkovi v podobne tetovacej farby a vám neostáva už nič iné, ako nájsť šikovného tatéra.  

Ink od firmy SKIN46 spĺňa všetky hygienické kritéria vo Švajčiarsku, členských krajinách Európskej únie, Ameriky, Kanady, Austrálie a Japonska. Dávka z piatich gramov organického materiálu za 720 dolárov vystačí na 30 menších alebo 10 väčších tetovaní.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SKIN46 (@skin46ink),

„Ja sám mám pod svojou kožou svoje deti a poviem vám – je to úžasný pocit. (Naše tetovania) ukazujú, že sme priekopníkmi a trendsettermi a ľudia, ktorí si dajú spraviť tetovanie s farbou SKIN46 sú kvalitní ľudia toho istého druhu,“ dodáva Andreas.

Ako Andreas svoju farbu nazval? Jednoducho The Love (anglicky láska) a názory na tento produkt sú rôzne. Vyrovnať sa však so stratou milovanej osoby alebo domáceho miláčika nikdy nie je jednoduché a The Love v podstate pomáha ľuďom sa s celou situáciou vyrovnať. A tí, ktorí ju vyskúšali, na ňu nedajú dopustiť.

Zdroj: Skin46