Na trhu so športovou obuvou je obrovský výber, ale ktoré tenisky sú tie najštýlovejšie? Prichádza päť hitov jarnej sezóny.

​Medzi najnovšími trendmi je pomerne ťažké sa orientovať, ale Instagram je ešte stále najbezpečnejším vodidlom. Prešli sme si najvychytanejšie sneakers príspevky, a aj keď sú niektoré limitované verzie pre bežného smrteľníka nedostupné, pozreli sme si, čím by ste ich mohli adekvátne nahradiť.

Štýlové vzory pre každého!

Zdroj: Nike

​​Ak vám chýbajú farby, je čas obuť si vzorované tenisky. Najväčším jarným trendom je terénny vzor, ale ak túžite po niečom extravagantnejšom, nie je problém si vybrať.

Adidas, ​Nike, Versace

Neutrálne a ku všetkému

Zdroj: New Balance

​​V súčasnom farebnom ošiali môže pôsobiť hnedá športová obuv ako nudná, aj keď jej tajnou zbraňou je, že sa rovnako dobre hodí ku džínsom a nohaviciam chino.

​​Reserved, Nike, H&M

Trochu žltej

Zdroj: Nike

​​Ak ste doteraz len flirtovali s trendom neónových farieb, ale nemali ste odvahu na jej kombináciu s nohavicami alebo tričkom, je tu niečo pre vás. V kombinácii s čiernou alebo bielou to nebude veľmi vyzývavé.

​Zara, Puma, Nike

Extra podrážka ako dizajnový prvok

Zdroj: Adidas

​​Adidas so svojimi podrážkami vyrábanými 3D tlačou je obrovskou inováciou v produkcii tenisiek, ale ak nestíhate limitované vydania, nemusíte byť zúfalí, pretože je dnes už mnoho zaujímavých riešení v tejto kategórii.

​Adidas, Pull&Bear, Puma

Šialené farby pre milovníkov extravagancie

Zdroj: Nike

​​Ak nemáte problém byť nápadní, poďte do toho naplno. Tu sú riešenia.

​Gucci, Puma, Vans

5 bielych tenisiek, s ktorými si dokonale vychutnáte jeseň

Čoskoro aj na koži pocítime blížiaci sa koniec leta, ale na tenisky ešte nemusíte úplne zabudnúť.