Máme dobrú správu pre všetkých z vás, ktorí neobľubujú výrazné farebné kombinácie. Túto jar v móde nepriťahuje pozornosť len kanárikovo žltá či nebesky modrá, ale predovšetkým skromná béžová. Môže aj béžový outfit zaujať? Čítajte ďalej.

Aký pocit v nás béžová vyvoláva? Pokiaľ pri pohľade na jej odtiene len krčíte plecami, pochopili ste ju zle. Béžová nie je farba nudy, nerozhodnosti, alebo priemernosti. Béžová je túto jar v kurze ako protipól kričiacich log, výrazných farieb a asymetrických strihov. Béžová reprezentuje pocit pohody a vyrovnanosti. Dáva nám možnosť si na začiatku roka 2019 vydýchnuť. Jej nosením vyjadríte, že ste nad vecou a nech sa okolo vás deje čokoľvek, nič vás nerozhodí a vy si idete pevne za svojím cieľom.  

Okrem univerzálnosti béžového outfitu je ďalším plusom fakt, že mnohé béžové kúsky už pravdepodobne vlastníte. Nadčasový béžový trenčkot by mal tvoriť základ šatníka každého muža a je to kúsok, ku ktorému sa budete vracať roky. Veríme, že u mnohých z vás sa nájdu aj béžové chino nohavice, hnedý opasok a hnedé topánky. Základ máme pokrytý, prejdime teda na stajling.   

Najjednoduchším stajlingom ťavej, kávovej, škoricovej, čokoládovej alebo akéhokoľvek iného odtieňu béžovej je tón v tóne, ktorý vždy vyzerá moderne, luxusne a profesionálne. Doplňte ho bielymi teniskami a zatlieskame vám.

Svieži a dravý pracovný look vytvoríte oživením béžovej bielou košeľou. Béžová pripomína farbu pokožky, čím vám dodá istú dávku sexepílu a je bez debaty vhodná aj na večer. Jej kombinácia s čiernou je pôsobivá a podmanivá zároveň a zanecháte s ňou ten najlepší dojem.

Béžová je neutrálna farba a polichotí akejkoľvek inej farbe. Skúste kombináciu modrej, červenej, v skratke, hocijakej farby a vzoru a v spojitosti s béžovou bude hrou na istotu.

Presvedčili sme vás, že outfity v béžovej verzii sú jednoduché a efektné zároveň? Napíšte nám do diskusie a nechajte sa inšpirovať outfitmi z dielne Hugo Boss, Tom Ford, Burberry či Salvatore Ferragamo z našej galérie.