Všetko sa nedá naučiť z YouTubu.

Či už chcete opraviť kvapkajúci vodovodný kohútik, alebo raz v živote sa poriadne oholiť, môžete si byť istí, že na YouTube nájdete patričný návod, ktorý vám ukáže ten správny postup.

Jediná vec, ktorá nefunguje, je móda. Dokonale oblečení chlapi ako vystrihnutí z katalógov hovoria celé dni na rôznych kanáloch o mužskej móde, ale väčšina normálnych mužov vydrží tieto videá sledovať maximálne dve minúty.

DevanOnDeck pravdepodobne vykonal rozsiahly prieskum v tejto oblasti a vo svojom videu podrobne rozobral, v čom spočíva problém, keď sa chlapom hovorí o móde.

A tu je 5 hlavných dôvodov, prečo muži nesledujú videá o móde:

  • Snáď najväčším problémom je vzťahovačnosť. Prečo by mali byť trápne cargo šortky? A môj obľúbený pulóver? Kto je tento pajác z Youtubu, aby mi hovoril, čo mám nosiť?
  • Rovnako rušivé je množstvo reklám. Napínavé, clickbait titulky nie sú ničím iným ako reklamnými videami jednotlivých značiek, ktoré sa ukrývajú aj v najhlbších útrobách internetu.
  • Skutočný mačo nepotrebuje rady. Všetko je dobré tak ako je. Bodka.
  • Väčšina mužov dávajúcich rady ohľadom štýlu je jednoducho dokonalá. Hriva, ktorú by závidel aj kráľ zvierat, tehličky na bruchu, ktoré má máloktorý priemerný chlap, nehovoriac o luxusných veciach, ktoré si bežný smrteľník ani nemôže dovoliť. Ak sa teda živí poctivou prácou.  
  • K smrti nudné a opakujúce sa videá. Je veľmi jednoduché nadobudnúť po piatich zhliadnutých videách pocit, že ste už videli všetky. Nie je jednouché nájsť skutočné skvosty, ale Devan vám vo svojom videu prezradí, čo je príčinou. Pozrite si to.

5 tipov, vďaka ktorým bude váš lacný oblek vyzerať luxusne

Oblek dnes už nie je predpísaným oblečením vo viacerých zamestnaniach, preto niet divu, že mnohí radšej investujú do kvalitnej obuvi ako obleku. Napriek tomu sú dni a príležitosti, ktoré si oblek vyžadujú - a keď už je povinný, prečo nevyužiť zopár dobre mienených rád a trikov, aby vyzeral lepšie?

Zdroj: YouTube