Savannah Yarborough vyrábala kožené bundy aj predtým, ako začala pracovať pre veľké spoločnosti. Svoj prvý vyrobený kus, vložila ho do vane a nosila, kým na nej neuschol – tým dokonale prevzal tvar jej tela.

Neskôr výrobu vylepšila a spoznala viac odborníkov z fachu, od ktorých sa mnoho naučila. Dnes už sa Bloomberg pýta priamo jej, ak je reč o ručne vyrábaných kožených kabátoch.

„Či už ide o bundy za dvesto alebo desaťtisíc dolárov, vydržia navždy a menia sa pri každej jednej príležitosti, keď si ich oblečiete. Nebude vám prekážať ani dážď, budú dokonca vyzerať minimálne päťkrát lepšie, než predtým,“

tvrdí dizajnérka, ktorá vo výrobe kožených kabátov spravila veľké pokroky.

Savannah Yarborough so zákazníkom. Zdroj: Twitter

​Savannah Yarborough dnes vyrába hlavne na zákazky a to pekne drahé a unikátne kusy. Najprv si vždy so zákazníkom sadne a preberú jeho požiadavky a predstavy. Potom ho zmeria a spoločne vyberú farbu bundy, typ kože, textúru a strih, až potom sa výroba rozbehne.

To, čo Savannah v tomto biznise miluje najviac, je vytvoriť niečo od prvej skice na papieri až po finálny produkt – aj o tom hovorila pre Bloomberg v nasledujúcom videu.

Rebelanstvo v krvi: Príbeh slávnej koženej motorkárskej bundy

Viete, čo majú spoločné Marlon Brando, Peter Fonda a John Travolta? Okrem iného to, že milovali a spopularizovali motorkárske bundy.

Zdroj: YouTube