Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
5 zimných vecí, ktorými si môžete doplniť jesenný šatník
Zdielať na
Life

5 zimných vecí, ktorými si môžete doplniť jesenný šatník

Zdroj: Unsplash

Jesenný šatník sa u mužov veľmi nelíši od zimného. S výmenou niekoľkých vecí si môžete poskladať kompletný zimný outfit.

Máme pre vás päť typov oblečenia, s ktorými ľahšie prekleniete prechodné obdobie medzi jeseňou a zimou.

Tkaný kabát

Ak si kúpite tkaný kabát z vlny, máte ihneď k dispozícii kus oblečenia, ku ktorému si na jeseň stačí vziať polokošeľu či košeľu, v zime pulóver a váš zovňajšok je kompletný.

Unsplash

​Šál

Najlepšie kašmírový! Dokonale doplní váš tkaný kabát, ktorého otvorenú vrchnú časť výborne zakryje. Vyzerá skvelo, je super mäkký a pôsobí ako slnečné okuliare. Vezmete si ho k setu a bude ho skvelo dopĺňať.

Unsplash

​Pletené veci

Či už pulóver, s klasickým alebo véčkovým výstrihom alebo sveter, je úplne jedno, čo si na košeľu oblečiete. Vaša pocitová teplota sa zvýši minimálne o päť stupňov. Chudšie postavy si na ne môžu pokojne obliecť sako, silnejšie hrubý kabát.

Unsplash

​Vlnené sako

S prichádzajúcou zimou je dobré nahradiť klasické ľanové sako vlneným. Vlna je totiž úhlavným nepriateľom zimy. Existuje široký výber strihov, pokúste sa vybrať taký, ktorý sa vám najviac hodí k postave.

Unsplash

​Topánky

Dnes už si môžete vysoké topánky pokojne obuť aj k obleku. Ak ste ležérnejší typ, ktorý nosí radšej rifle a pulóver, môžete bez obáv vyskúšať aj robustnejšiu obuv, napríklad martensky. Ak musíte byť v obleku, skúste chelsea boots.

Unsplash

​Všetky tieto oblečenia vám síce pri -15°C veľmi nepomôžu, ale na prechodné obdobie sú ideálne.

Súvisiace články