Ak vám nie je ľahostajné ako vyzeráte, môžete pomocou týchto jednoduchých rád svoj vzhľad vyšperkovať.

Ak patríte k náročným mužom, ktorí dbajú o svoj výzor, máme pre vás zopár detailov, aby bol váš vzhľad dokonalý. S týmito niekoľkými radami to isto nebude žiadny problém.

1. Pri kupovaní košele si vždy sadnite

Košeľa vám vždy sedí, ak stojíte. Iné je to v prípade, keď si sadnete. Môže sa stať, že v nej budete pôsobiť ako jaternica. Pri skúšaní košele si teda vždy sadnite, aby ste vedeli, či vám bude dobre sedieť aj v tejto polohe.

Zdroj: Shutterstock

​2. Vyhrnutý rukáv namiesto krátkeho

Leto síce máme úspešne za sebou, ale nie je na škodu si pripomenúť, že počas horúcich letných dní je lepšie nosiť košeľu s dlhým rukávom, na ktorej si v prípade potreby môžete vyhrnúť rukáv. Je to rozhodne lepšia voľba ako košeľa s krátkym rukávom, ktoré väčšinou nepôsobia veľmi esteticky a elegantne.

Protip: Ak si vyhrniete rukáv na košeli až po lakeť, budete pôsobiť mužnejšie a sexi.

3. Hydratačný gél namiesto tužidla

Nemusíte mať po celý deň účes s pruhmi vlasov ako Nick Carter, deväťdesiate roky sú už dávno za nami. Ležérny účes, akoby ste sa práve prebudili, môžete dosiahnuť pomocou hydratačného gélu na vlasy. Váš účes bude oveľa prirodzenejší a vlasy sa vám nevysušia ako s tužidlom.

Zdroj: Shutterstock

​4. Striedajte v lete oblečenie aspoň raz denne

Hovoríme denne, nie mesačne. Ak celý deň pracujete, napríklad v kancelárii, je dobré sa na večer prezliecť (vrátanie boxeriek), alebo aspoň väčšiu časť odevu. Nielen preto, že vaša vôňa nie je prechádzka ružovou záhradou, zabránite tým tiež opotrebovaniu vášho odevu a nemusíte si stále kupovať nový. Rovná sa profit.

Zdroj: Shutterstock

​5. Kašmírové doplnky sušte v sušičke na šaláty

Áno znie to divne, ale v praxi to funguje. Nie náhodou sa materiály ako kašmír a kožušinové výrobky označujú za háklivé: sušiaci program v práčke ich môžete trvalo poškodiť. Namočte takéto kusy do vody a ručne ich vysušte v sušičke na šalát, ktorá z tkaniny jemne odstráni vodu. Nie je dobré ich ani žmýkať, prípadne vyvesiť mokré, aby sa nenatiahli na dva metre.

6. Dbajte na ponožky

Výber ponožiek prispôsobte svojmu outfitu. Pri obleku dbajte na to, aby mali rovnakú farbu ako nohavice, prípadne o stupeň tmavšiu či svetlejšiu. K sivému obleku sa hodia čierne alebo biele, ale ak máte na sebe dominantnú kravatu, či vreckovku, môžete ich zladiť v rovnakej farebnej kombinácii. K červeno-modro-bielej pruhovanej kravate sa skvelo hodia červené alebo modré ponožky. Pri elegantných uzavretých topánkach a dlhých nohaviciach noste členkové ponožky, vyzerajú lepšie. Pri vyhrnutých nohaviciach (chino) a ležérnejšej obuvi (espadrilles) sú nízke členkové alebo neviditeľné ponožky povinnosť.   

Zdroj: Shutterstock

​7. Dokonalá košeľa sa rodí v kúpeľni

A na záver tu máme jednu jednoduchú a praktickú radu. Počas sprchovania si čistú košeľu zaveste do naparenej kúpeľne a nechajte ju tam visieť, kým sa neoblečiete. Vlhkosť a para zázračne pomôžu materiálu a zároveň ju krásne vyhladia. Vám neostáva robiť nič iné, len čakať približne 15 minút.

Rozlúčte sa s fľakmi od vína: Dokonalá pánska košeľa je konečne realitou

Predstavte si košeľu, ktorá do seba nevsiakne kávu, víno, alebo kečup. Máme pre vás dobrú správu. Spoločnosť Labfresh vyrobila práve takýto typ košele.