Predstavte si košeľu, ktorá do seba nevsiakne kávu, víno, alebo kečup. Máme pre vás dobrú správu. Spoločnosť Labfresh vyrobila práve takýto typ košele.

Rozhodne netvrdíme, že sa máte odteraz permanentne oblievať vínom počas náročnej šnúry nočnými podnikmi, ale ak ste snívali o tom, že viac nebudete musieť dbať o stopercentný stav svojej košele, môžete si ju vyskúšať.

Zdroj: Kickstarter

​Špeciálna košeľa je vyhotovená z 98 percent bavlny a 2 percent elastanu. Je odolná nielen voči škvrnám, ale neprepustí ani nepríjemný zápach potu.

Nekrčí sa, takže ju nemusíte žehliť.

Predstavte si voskovú tkaninu, ktorá je priedušná, nekrčí sa a navyše je z bavlny, čiže je príjemná na dotyk a zdravotne vyhovujúca. A ešte aj dobre vyzerá:

Spoločnosť sa pokúsila na svoj projekt získať peniaze cez crowdfunding a napriek tomu, že si vytýčili za cieľ získať 15 tisíc eur, na Kickstarteri sa im podarilo vyzbierať desaťnásobok sumy. Zakladateľ holandskej spoločnosti Kasper Brandi Petersen bol tak nadšený úspechom, že prisľúbil, že s podobnou technológiou začne vyrábať aj tričká a ponožky.

V prípade nehody opláchnite miesto trochou vody a kvapky vody jemne utrite papierovou utierkou alebo vreckovkou.

Košeľu získate za 99 eur. Nie je síce najlacnejšia, ale rozhodne veľmi praktická. Odporúčame ju do každého šatníka.

Páni, nahoďte sa do trička

Farebné tričká s obrázkami majú mnohí z nás zakódované ako prežitok zo stredoškolských čias. My sami sme niekoľko krát prízvukovali, že tričká s vtipnými nápismi do šatníka dospelého muža nepatria. Správne zvolené farebné tričko je ale iná trieda - dodá šmrnc inak fádnemu outfitu a za okamih z vás spraví módneho experta.

Zdroj: Labfresh