Ak nežijete len pre sexuálne radovánky, ale radi by ste mali potomka, sú pre vás spermie mimoriadne dôležité. Preto nie je jedno, aké spodky nosíte.

Situácia je jednoduchá, ak budete nosiť tesné, pevné boxerky alebo spodnú bielizeň, váš rozkrok sa zaparí, pretože sa nevetrá, takže vaša teplota v spodkoch bude stúpať. A teplo nie je dobré pre semenníky, respektíve pre produkciu spermií: ich počet sa zmenší a budú pomalšie.

Samozrejme, do tohto okruhu spadá aj horúci kúpeľ, sauna, elektrická deka alebo dokonca poloha pri spánku, ale tieto faktory vplývajú na vaše semenníky oveľa kratší čas ako spodky, ktoré nosíte 14-16 hodín denne.
Odborníci zistili, že u tých, ktorí nosia tesné spodky, je pravdepodobnosť spomalenia spermií dva a pol násobne vyššia a našli sa aj takí, ktorí na konci experimentu nemali žiadny ejakulát.

Dobrou správou je, že to netrvá navždy, to znamená, že ak si vezmete širšie spodky, po pár mesiacoch sa všetko normalizuje.

Z výskumu sme sa tiež dozvedeli, že zle vybrané spodky sú zdraviu škodlivejšie ako fajčenie a pitie alkoholu, minimálne z hľadiska tvorby spermií a plánovaného rodičovstva.

Ako si správne vybrať spodnú bielizeň podľa typu postavy

Dnes vám prinášame užitočné rady, ako si vybrať tie správne trenírky podľa vášho typu postavy, aby ste sa cítili rovnako pohodlne ako aj štýlovo.

Zdroj: Independent