Nový dizajn batohov Eastpack vzdáva hold legendárnemu režisérovi Stanleymu Kubrickovi

Ak milujete tohto kultového režiséra a značku Eastpack, čítajte ďalej.

Spoločnosť Eastpack oslovila známeho módneho návrhára Juna Takahashiho so spoluprácou, v ktorej známy dizajnér mohol pri špeciálnej kolekcii UNDERCOVER naplno realizovať svoje sympatie k západným subkultúram. Origom projektu je nadrozmerný plecniak značky Eastpack Padded Pak'r XL, s poriadnou dávkou fetiša k legendárnemu režisérovi Stanleymu Kubrickovi. Vyhotovený je v štyroch farebných prevedeniach.

Zdroj: Eastpack

​Na čiernych, červených, zelených a hnedých vreckách nájdete ikonické výtvory z kultového filmu Stanleyho Kubrika - 2001: Vesmírna odysea. A navyše, ruksak filmových nadšencov disponuje takými praktickými funkciami, ako držiak na notebook či bočný držiak na fľaše.  

Batohy UNDERCOVER x Eastpak Padded Pak'r XL sú k dispozícii od 28. júla v niektorých obchodoch (o našich zatiaľ nevieme) a tiež online za 190 eur.

Ak ste nadšeným fanúšikom prác legendárneho režiséra a milujete exkluzívnu svetovú značku Eastpack, poponáhľajte sa a zožeňte si jeden kus z tejto limitovanej kolekcie.

Pozrite si galériu

3 značky prémiových tenisiek, ktoré by nemali chýbať vo vašom botníku

Ak je reč o teniskách, určite máte svoje obľúbené značky, ktoré sa vám rokmi osvedčili. Vesmír tenisiek je ale nekonečný, preto nie je na škodu, ak sa dozviete aj o super kvalitných, ale menej známych značkách.

Zdroj: Eastpak