Prečo by ste si kupovali hodinky, z ktorých za pár sekúnd zistíte presný čas? Správna otázka. Ak hľadáte unikátne hodinky, z ktorých nemusí byť na prvý pohľad jasné, koľko je hodín, ale zamilujete si ich dizajn, pozrite si tieto od japonského výrobcu Tokyoflash.

Ak je váš jediný dôvod pri nákupe hodiniek, aby ste vždy vedeli, aký je presný čas, odporúčame vám kúpiť si klasické značky, ktoré ich tak vyrábajú. Ale ak máte mobilný telefón, počítač, alebo nástenné hodiny, je pravdepodobné, že hodinky mať ani nemusíte. Tak prečo si nekúpiť hodinky Tokyoflash?

Ak milujete dizajn, práve u tejto značky nájdete unikátne kusy hodiniek, u ktorých je ukazovanie času až na druhom mieste. Miesto toho získate nie veľmi praktický, ale štýlový dizajnový doplnok, ktorý funguje predovšetkým ako šperk.

Aby sme vás ešte trochu navnadili, produkty spoločnosti Tokyoflash Japan boli ocenené návrhármi spoločností ako Apple, Puma, Google a mnohými ďalšími. A ich ceny sú na japonské pomery celkom ľudové.

Pozrite si galériu

Omega sa vracia do minulého storočia limitovanou edíciou hodiniehračkyk

Vintage hodinky slávia obrovský úspech, takže asi nikoho neprekvapí, že na tejto módnej vlne sa snaží zviesť aj výrobca luxusných hodiniek Omega. Asi skôr tým, že sa pokúša obnoviť model z roku 1913 a vyrobí ho v limitovanom množstve osemnástich kusov.