​Viete, čo majú spoločné Tom Hardy, Adam Driver a Chris Hemsworth? Okrem toho, že sú jednými z najznámejších a najatraktívnejších mužov, môžeme ich pokojne nazvať aj najštýlovejšími ikonami, ktoré svojou charizmou a jedinečným vzhľadom upriamujú pozornosť sveta aj mimo filmového plátna.

Tom Hardy

Tom Hardy rozhodne netrpí nedostatkom mužnosti. Britský herec, ktorého poznáme z hlavných úloh filmov Mad Max, WarriorLegend, sa nenudí ani v skutočnom živote. Naposledy sám chytil v Londýne dvoch zlodejov.  

Okrem toho má britský alfasamec jedinečný vkus.

Tom Hardy na premiére filmu Dunkirk. Tom Hardy na premiére filmu Dunkirk. Zdroj: Getty Images

​​V jeho šatníku prevládajú klasické kusy, ktoré skvelo dopĺňa gangsterskými prvkami. Samozrejme, heslom je kvalita nadovšetko. Vlani na premiére filmu Dunkirk výborne skombinoval trojdielny oblek Gucci rôznymi doplnkami – viazankou, sponou do kravaty, prsteňmi, náramkovými hodinkami a vreckovkou v náprsnom vrecku. Ale okrem trojdielnych oblekov mu sedí aj džínsová košeľa s leteckou bundou. Alebo čokoľvek iné.

Pozrite si galériu

​Adam Douglas Driver

Kalifornčana Adama Drivera preslávil seriál Girls (2012-2017) a neskôr si zahral aj v dvoch epizódach Star Wars. K vysokému hercovi s odlišným výrazom tváre a postavou sa prísne a mužné odevy hodia menej ako Hardymu. Oveľa viac mu sedia károvaná košeľa, sveter alebo pletený pulóver. Samozrejme, všetko poriadne okorenené roztrhaným grunge štýlom, ktorý mu zaručí dokonale sebavedomý a jedinečný vzhľad.

Zdroj: Twitter

​Talentovaný herec pracuje aj ako model a k jeho výzoru rockovej hviezdy sa výborne hodí džínsová košeľa a kožená bunda.

Pozrite si galériu

​​Chris Hemsworth

Mohli by sme si položiť otázku, čo sa najviac hodí k osobnosti Thora, chodiaceho po uliciach. Asi by ste nepovedali, že 34-ročný herec sa v bežné dni najradšej oblieka do sofistikovaných a minimalistických kúskov. A zároveň nestráca nič na svojej elegancii a charizme.

Zdroj: Twitter

​​Operuje s jednoduchými fazónami, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Repertoár šatníka austrálskeho herca tvoria jednofarebné póla, kabáty, na mieru šité saká, plátené nohavice a ťažké topánky. Je možné, že od takmer stokilového severského boha z filmového plátna by ste takýto ležérny štýl veľmi neočakávali, ale nasledujúce obrázky nás dokonale presvedčili, že je všetko v najlepšom poriadku.

Pozrite si galériu

Kráľ kašmíru Cucinelli sa vracia späť v čase do 70. rokov

Tento rok oslavuje svoje štyridsiate narodeniny celosvetovo známa značka prvotriednych odevov z kašmíru - Brunello Cucinelli. Pri príležitosti výročia predstavil koncern svoju jesennú a zimnú kolekciu z roku 2018, ktorá sa vracia späť na koniec sedemdesiatych rokov - samozrejme, reinterpretovane.