Existujú kombinácie, ktoré sú večné. Pri nich sa nemusíte báť, že budete pôsobiť nudne, alebo nimi niečo pokazíte.

Toto je stará klasika pánskej módy.

Chino & košeľa

Základom mužného výzoru sú nohavice chino s košeľou, s nimi nikdy nič nepokazíte. Vďaka materiálom je táto voľba perfektná aj v lete, neuvaríte sa v nej a na oplátku získate svieži ľahký look v smart casual štýle. Hodí sa ku všetkému, od pláže, cez rande, až po (nie príliš prísne) zamestnanie.

Zdroj: Flickr

​Sako & rifle

Ak milujete džínsy, určite viete, že nie sú nevyhnutne len súčasťou ležérnej mestskej rovnošaty, ale v kombinácii so sakom sa úplne zmenia. Dodajú vám eleganciu a šmrnc. Ak teda túžite vyzerať mužne, tvrdo, ale zároveň šarmantne, nemáte nad čím špekulovať.

Zdroj: Flickr

​Pásikavé tričko & čokoľvek

Dobre, s niečím bodkovaným, to nie je práve ideálna voľba, ale môžete ho výborne kombinovať prakticky s čímkoľvek. Pásikové tričko je základný kus letného jachtárskeho setu a v prípade správnej veľkosti ním zaručene nič nepokazíte. Jeho výhodou je, že ho získate za babku a nikdy nevyjde z módy.

Zdroj: Flickr

​Ak si svoj šatník obohatíte o tieto kusy, môžete si ich kedykoľvek bez obáv obliecť.

Základné pravidlo nosenia nohavíc chino

Pôvodne vojenské nohavice, ktoré sú dnes už neoddeliteľnou súčasťou pánskeho šatníka, sú ideálnou voľbou letných pánskych nohavíc. Ak máte pokušenie nosiť nohavice chino, ale nemáte predstavu ako na to, hádžeme vám záchranné koleso.