Obľubujete výrazné farby, alebo je váš šatník čierno-sivý? Košeľa pozitívnej žltej farby pravdepodobne odráža vašu dobrú náladu, kým sako s veľkým geometrickým vzorom vypovedá o odvážnej osobnosti.

Farby a štýl, ku akým pri výbere oblečenia inklinujete prezradí veľa o vašej osobnosti, nech už je zábavná, sofistikovaná alebo uvoľnená. Prinášame vám zopár tipov, ako si vybrať to správne oblečenie podľa nálady a udalosti, na ktorú sa chystáte. Naše rady vám tiež pomôžu lepšie odhadnúť osobnosť ostatných a aj tú svoju.

Svetlé farby: žltá, oranžová a červená

Zdroj: Flickr

​Ak dávate prednosť výrazným svetlým farbám pred klasickými tmavými odtieňmi, ste jednoznačne človek, ktorý sa nebojí zmien a je vzorom pre ostatných. Ste priateľský a dá sa vám ľahko prihovoriť. Svetlé farby vyžarujú pozitívnu energiu a aj vy sa cítite vždy pohodlne. Vaša dynamická osobnosť a neutíchajúca dobrá nálada priťahuje okruh tých správnych ľudí, s ktorými sa nikdy nenudíte.

Vaša módna mantra: Nebojte sa odvážnejších kombinácií, aby ste na seba upútali čo najviac pozornosti.   

Abstraktná potlač, etno a geometrické vzory

Zdroj: Flickr

​Keď radi improvizujete s abstraktnými vzormi, ste jednoznačne muž, ktorému nechýba odvaha. Ste priamočiary, spontánny a vždy si o veciach vytvoríte vlastný názor. Potlač a vzory sú jedinečné a elegantné. A taký ste aj vy. Ste vnímaný ako niekto, kto pozná odpoveď na všetko a vaša kreatívna myseľ neustále prichádza s novými nápadmi a myšlienkami.

Vaša módna mantra: Nemiešajte oblečenie s potlačou a vzormi so šperkami a doplnkami.

Tričko s oválnym a véčkovým výstrihom

Zdroj: Flickr

​Páni, ktorí obľubujú tričká s oválnym výstrihom majú logický prístup k životu. Sú praktickí, konvenční a zvážia všetky aspekty skôr, než spravia važnejšie rozhodnutie. Ich priamočiary a zodpovedný prístup ku práci vzbudzuje u ich kolegov rešpekt. Na druhej strane muži, ktorí volia oblečenie s výstrihom v tvare V bývajú vnímaní ako uvoľnení a ležérni pohodári, ktorí nepoznajú slovo stres. V živote sú priebojní a riadia sa prevažne inštinktom.

Vaša módna mantra: Dobre zvážte udalosť, na ktorú si oválny či véčkový výstrih vyberáte.

Čierna, šedá a modrá klasika

Zdroj: Flickr

​Tradičné tmavé farby sú symbolom vyspelosti. Ak zvolíte outfit v týchto farbách budete pôsobiť ako vzdelaný muž, ktorý miluje kultúru a mestské prostredie. Medzi vaše najsilnejšie charakterové črty patria sofistikovanosť a skvelé organizačné schopnosti.

Vaša módna mantra: Aby ste pôsobili elegantne, dbajte nielen na farbu ale aj na strih oblečenia.

 Našli ste sa v niektorom z našich charakterových popisov na základe módnych preferencií? Súhlasíte s nimi, alebo sme netrafili správne? My súhlasíme s tým, že výzor za nás rozpráva už z diaľky a je dôležité venovať pozornosť tomu, čo o nás hovorí a využiť to v náš prospech.