Pred pár dňami skončilo jedno z najštýlovejších podujatí tej najvyššej formy krajčírstva a umeleckého remesla - bespoke tailoring. Vyberáme z tých najlepších setov.

Stále neviete, čo je Pitti Uomo? Je to stretnutie najrenomovanejších krajčírstiev z celého sveta, kde svoje práce prezentujú tí najznámejší návrhári z Neapolu, Milána, Florencie, Anglicka, Ameriky a Japonska, a to nielen na tradičných mólach, ale aj na trade shows v exteriéri, kde si môžete pozrieť tie najvychytanejšie kusy aktuálnej a budúcej sezóny.

Zdroj: Pitti Imagine

​Čestným hosťom udalosti bol Roberto Cavalli a okrem neho svoje práce prezentovali desiatky ďalších krajčírov, ktorí sa pokúšali očariť svoju klientelu:

Pitti je totiž predovšetkým obchodné profesionálne podujatie, aj napriek tomu, že je úžasne parádne, farebné a niekedy aj provokatívne.
Zdroj: Pitti Imagine

​Najlepšou vecou na celom florentskom podujatí je to, že aj keď prebieha už jeho 94. ročník, neprestalo byť svieže a energické, neunavuje a nie je prázdnou paródiou seba samého, čo zvykla byť slepá ulička podobných módnych prehliadok a návrhárov.

Očakávame 95. pokračovanie, ktoré sa uskutoční v januári 2019, ako inak, opäť vo Florencii.

Pozrite si galériu

Florencia uštedrila svetu ďalšiu lekciu v nosení oblekov

Minulý týždeň sa svetová mužská móda sústredila na Florenciu a na jednu z najdôležitejších platforiem vo svete pánskych odevov a doplnkov - 93. pokračovanie Pitti Uomo. Pozreli sme si najnovšie trendy v kruhoch bespoke návrhárov na sezónu Zima/Jeseň 2018.

Zdroj: Pitti Imagine