Ultimátna športová obuv od značky Under Armour v spolupráci s Dwaynom Johnsonom sa vypredala za necelú pol hodinu.

​Wrestlingová a filmová hviezda Dwayne „The Rock“ Johnson je tvárou prestížnej športovej značky Under Armour už pár rokov. Životný príbeh akčného hrdinu je veľmi inšpiratívny a jeho motivačné prednášky dnes pomáhajú ľuďom po celom svete nestrácať v ťažkých životných situáciách nádej a ísť si odhodlane za svojím cieľom.

V jednom z početných rozhovorov o svojej životnej ceste Dwayne opísal obdobie, keď sa cítil na dne kvôli finančným a osobným problémom nasledovne:

„Všetko to bolo o otázke: čo môžem ovládať týmito dvomi rukami? Jediná vec, ktorú som mohol urobiť bolo trénovať a budovať svoje telo. Úspešní muži, ktorých som poznal, boli muži, ktorí trénovali svoje telo.“

A radu od tak všestranne úspešného muža, akým je Dwayne, sa určite oplatí nasledovať.   

Dwaynov pozitívny prístup k životu a tvrdý tréning, ktorému podrobuje svoje závideniahodné svaly dodnes napriek tomu, že by sa ako úspešný biznismen, producent a multimilionár mohol venovať už len oddychu, sa stal jedným z jeho predajných artiklov. Najnovšia kolekcia športovej obuvi, pod ktoré sa Dwayne Johnson pre značku Under Armour podpísal, sa minulý pondelok 28. mája vypredala za menej ako tridsať minút.

A čo je také špeciálne na teniskách za 140 dolárov, ktoré sa určite čoskoro objavia na internete za oveľa vyššiu cenu? Okrem atraktívnych farebných kombinácií zlatá/čierna, strieborná/čierna a biela/čierna a symbolom býka, akého ma Dwayne vytetovaného na ramene, druhá generácia tenisiek UA x Project Rock Delta rovnako zlepší váš športový výkon prepracovaným funkčným dizajnom.

​​Vrch tenisiek je vyrobený z priedušnej sieťoviny, ktorá je ľahká a odolná voči prostrediu posilňovne. Vďaka vyformovanej časti na podporu päty a mäkkému golieru okolo členkov vám tenisky padnú ako uliate. Výnimočnou je tiež vnútorná výplň podrážky vytvorená z dvoch vrstiev jemnejšej a pevnejšej peny, ktorá zaručí jednak komfort, ale aj potrebnú oporu pri dvíhaní činiek.

Okrem tenisiek obsahuje najnovšia kolekcia Under Armour a Rock nazvaná „Build the Belief“  aj základné fitness oblečenie ako tielka a vesty s kapucňou. Aby sme čo najlepšie vystihli posolstvo, ktorú má táto kolekcia odovzdať svojim zákazníkom, si dovolíme opäť citovať Dwayna z rozhovoru pre magazín Men´s Fitness:

„V najťažších chvíľach svojho života som sa pridržiaval tej najjednoduchšej pravdy: keď si pritlačený chrbtom k stene, jediná cesta von je začať tvrdo makať. Lebo keď začneš makať, séria za sériou, deň za dňom, niečo v sebe vybuduješ. Vybuduješ vieru, že dokážeš viac.“  

Pozrite si galériu

​Na záver dodáme, že minuloročná séria UA x Project Rock Delta bola najrýchlejšie predanou kolekciou topánok v histórií športovej značky Under Armour, teda až do roku 2018. Minulý rok sa tenisky po rekordom vypredaní dali doobjednať s čakacou dobou niekoľkých mesiacov, takže všetci nadšenci bodybuildingu a obdivovateľa Dwayna Rock-a Johnsona, majte oči otvorené. Nás by tieto tenisky v šatníku veľmi potešili a motivácia cvičiť by nás určite len tak rýchlo neprešla.

Značka Under Armour prichádza so štýlovou kolekciou Project Rock

Dwayne Johnson a americký výrobca športového oblečenia sú späť a predstavujú najnovšiu kolekciu.