Dorazili najnovšie technické športové topánky od Adidas Running - Solarboost. Ich nový tvar je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí túžia po maximálnych výkonoch, perfektnom komforte a mimoriadnej energii pri behu.

​Najnovší model športových topánok Solarboost sa inšpiroval vesmírnymi loďami NASA. Každá jedna časť má jedinečnú funkciu, aby bol váš výkon maximálny. Najväčšou výhodou nového tvaru je, že sú ultraľahké – pánska veľkosť 42 váži iba 295 gramov, čo znamená zníženie hmotnosti o 15 gramov v porovnaní s predchádzajúcim veľmi úspešným modelom Energy Boost. Zároveň si zachovali jeho skvelé vlastnosti vrátane vynikajúceho odpruženia charakteristického pre technológiu Boost.

Zdroj: Adidas

​​Pri výrobe modelu Solarboost sa využívala najmodernejšia, počítačom riadená technológia Tailored Fiber Placement, ktorá splieta dohromady vlákna topánky po milimetroch. Výsledkom je oveľa pohodlnejší, ľahší a dokonalejší model, v ktorom sa môžu bežci sebavedome pohybovať nezávisle od vzdialenosti a rýchlosti.

„Spoločnosť Adidas venuje pozornosť inovatívnym, perspektívnym plánovacím postupom už roky. Technológia  Tailored Fiber Placement využívaná pri modeloch Solarboost oživila nielen produkty Adidas Running, ale celý trh športových bežeckých potrieb.“

Novú siluetu modelu testovali členovia komunity bežcov Adidas Runners po celom svete a vďaka tomu sa mohli návrhári Adidasu zoznámiť s celým radom terénnych a klimatických podmienok ešte pred definitívnym ukončením modelu.

Adidas prináša legendárnu basketbalovú obuv 90. rokov

V spoločnosti Adidas, sa rozhodli prekvapiť bývalých rebelov deväťdesiatych rokov, ktorí často oplakávajú niekdajší sortiment a túžia po návrate štýlových topánok svojho detstva.

Zdroj: Adidas