Takáto bude budúcnosť high end fashion.

​Gucci Wooster nie je prvou predajňou talianskej značky na Manhattane, ale rozhodne najväčšou a, samozrejme, najnovšou. Obchod, ktorý otvorili v máji na ulici Wooster na Manhattane, privítal milovníkov high end luxusu na ploche desaťtisíc metrov štvorcových, za zaujímavých okolností.

Zdroj: Gucci

​​Extravagancia sa nevymedzuje len na interiér, ale aj služby: o návštevníkov sa dokonale postarajú takzvaní Gucci Connectors, ktorí sú pripravení všetkým poskytnúť jedinečný nákupný zážitok.

Zdroj: Gucci

​​Gucci Wooster odštartoval kolekciou Dan Dappel a okrem prezerania a skúšania pánskych a dámskych modelov, je v obchode aj miestnosť s 3D projekciou, v ktorej sa plánuje prezentácia filmov.

Zdroj: Gucci

​​Wooster sa tiež stal prvou Gucci-jednotkou, v ktorej sa nachádzajú aj takzvané Gucci DIY produkty, ako napríklad unisex batožinový set či tenisky Ace. Aby zákazníci mohli lepšie spolupracovať na vlastnoručne vyrobených Gucci produktoch, pomôže im s tým rozšírená aplikácia.

Zdroj: Gucci

​​Zdá sa, že ak ide o obchod, Gucci sa nebojí siahnuť po nových a moderných technologických riešeniach.

Raňajky u Tiffanyho za 29 dolárov: Slávne klenotníctvo otvorilo v New Yorku reštauráciu

Raňajky u Tiffanyho? Tak na tie si už v Amerike skutočne môžete zájsť! Slávne luxusné klenotníctvo otvorilo vo svojej hlavnej pobočke na newyorskej Piatej Avenue svoju prvú reštauráciu.

Zdroj: Gucci