Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
TIETO štyri nadčasové hodinky vás odlíšia v dave
Zdielať na
Life

TIETO štyri nadčasové hodinky vás odlíšia v dave

Zdroj: Zeppelin

Kvalitné náramkové hodinky sú naozaj dobrou voľbou, ak sú v dokonalom súlade s vašou osobnosťou. Ukážeme vám štyri modely, ktoré sú skvelým začiatkom pri vašom pátraní po tých pravých.

Otázka neznie, či muži nosia hodinky, ale aké.

Kvalitné hodinky nám poskytujú informácie o ich majiteľovi bez toho, aby prehovoril. Určujú jeho štýl a spoločenské postavenie.

Výber hodiniek je zodpovedná záležitosť. Nejde len o to, kúpiť si tie najdrahšie, ale aby sa vám aj páčili. Za luxusnými modelmi sú storočia práce, skúseností a detailných vylepšení, navyše sú často vyrábané ručne, čím sa budú vždy líšiť od priemyselnej sériovej výroby, ktorej modely nemajú ani históriu, ani tradície a nič neprezrádzajú o svojej precíznosti. ​Ako napríklad tie, ktoré vám chceme predstaviť dnes. 

Zeppelin

Pokúsime sa vám vysvetliť, čo presne je špecialitou kvalitných hodiniek a ukážeme vám štyri typy, z ktorých si budete takmer určite vedieť vybrať svoje budúce hodinky.

Rome 7134-5

Spoločnosť Zeppelin ponúka veľmi dobré hodinky špičkovej kvality. Do tejto kategórie môžete ísť bez obáv a ich nosením vyšlete vždy o sebe dobrý signál.

Zeppelin

​Napríklad, séria Rome reprezentuje ľahký stredomorský životný štýl, ktorý sa okrem starostlivo zvolených farebných odtieňov odráža aj v elegantne zakrivených, mierne konvexných číslach jemných línií. To všetko vyvážené puzdrom z nehrdzavejúcej ocele, krištáľovým sklom a jemným béžovým koženým remienkom. Zakaždým, keď sa na nich pozriete, vyžarujú pokoj, ktorý odovzdávajú vonkajšiemu svetu.

Hindenburg 7088-2

Samozrejme, Zeppelin je silne zviazaný s lietaním, čo znamená, že má vo svojich génoch silnú životnú iskru.

Zeppelin

​LZ 129 Hindenburg je vyrobený na zápästia inteligentných, scestovaných majiteľov. Jeho nadčasový materiál je už takmer umeleckým dielom. Krištáľové sklo Hesalite v jemnom ráme, robí antracitový ciferník ľahko čitateľný za všetkých svetelných podmienok, čo umožňuje nielen dobre vidieť čas, ale aj dátum a dokonca stopky.

Flatline 7366-5

Tieto hodinky môžete nosiť po celý život, aj preto si musíte nájsť také, ktoré sa dokonale prispôsobia vašej osobnosti.

Zeppelin

​Séria Flatline je obľúbená vzhľadom na svoju rôznorodosť a tento model okamžite púta pozornosť. Obzvlášť atraktívne je prepracované zobrazenie časovej rezervy. Budú skvelým partnerom pri rôznych dobrodružstvách: ich vodotesnosť je 5 ATM, takže sa s nimi môžete ponárať až do hĺbky 50 metrov, ale rovnako dobre odolávajú aj tlaku, preto si ich môžete so sebou vziať na zoskok padákom alebo lyžovanie v horách.

100 years - 8672-2

Pridanou hodnotou týchto hodiniek je ich tradícia, zaujímavá história a hlboké korene.

Zeppelin

​Nie náhodou oslavuje Zeppelin svojich prvých sto rokov existencie pridaním špeciálnych klasických prvkov: rosé pozlátenie, hnedý kožený remienok s vkusným švom. Zároveň je model vodotesný, so stopkami a dátumovým zobrazením a navyše každý model tejto jubilejnej série obsahuje vysoko kvalitné mechanické komponenty.

Pri pohľade na vyššie uvedené typy vidíte základné charakteristiky hodiniek, ale je dobré vedieť, že existuje veľa variácií v rámci každej série - ak sa vám páči trochu iný remienok, ak chcete iný odtieň, iný tvar, s najväčšou pravdepodobnosťou nájdete váš typ.

Dobre si prezrite ponuku a majte vždy na pamäti, aké hodnoty sú pre vás dôležité, aká je vaša povaha a až potom sa rozhodnite. Nemusíte sa ponáhľať, robíte celoživotné rozhodnutie.