Už sme videli rôzne modely Nike Air Jordan, ale takéto zatiaľ nie.

​Dizajnéri pracujú radi s týmito topánkami a nie je žiadna náhoda, že z nich vyrábajú rôzne bláznivé variácie. So svojou teraz prichádza aj tím The Remade, ktorý si zaumienil, že po tom, čo začiatkom roka prišiel Jordan Brand s projektom Jordan IV Levi's, je načase prispieť svojou troškou a zrealizovať vlastný nápad.

Takto by podľa nich mala vyzerať správna kombinácia oboch populárnych značiek.

Zdroj: The Remade

​​Samozrejme, aby takýto model vyhotovili, museli najprv rozstrihať na kúsky jednu džínsovú bundu, inak by sa legendárne logo Levi's, nemohlo dostať nad pätu tenisiek a vrecká na jazyk.

Zdroj: The Remade

​​Ak si ich chcete podrobnejšie preštudovať, navštívte webstránku značky. Môžete si ich aj objednať, pár dní by mali ešte byť v akciovej cene tisíc dolárov. Vyrobených ich bude len 35 párov, takže je dosť veľký predpoklad, že podobné už na nikom inom neuvidíte.

Zdroj: The Remade

Samozaväzovacie tenisky si môžete kúpiť už koncom novembra

Už dlhé roky sa rozpráva o tom, že Nike vyrobí tenisky známe z filmu Návrat do budúcnosti. Po viacerých fake videách a hoaxoch už vieme presný dátum: od 28. novembra sa produkt dostane na pulty predajní, aj keď zatiaľ len vo vybraných obchodoch v Spojených štátoch.

Zdroj: The Remade