IWC hádže za hlavu tradície: Môžete si naplánovať svoj vlastný model luxusných hodiniek

Spoločnosť IWC, ktorá je už osemnásť rokov divíziou Richemont International SA, dosiahla novú úroveň na poli služieb zákazníkom. Z niektorých modelov si tentokrát budú môcť klienti vytvoriť vlastnú verziu a zároveň si ju hneď aj objednať.

​Filozofiou IWC ako lídra v trende dizajnu hodiniek je výroba pomerne malého počtu modelov, ktoré ale ponúka na najvyššej úrovni, pre úzku vrstvu zákazníkov.

Tieto modely sú schopné pri riadnej údržbe fungovať bezchybne po celé desaťročia, nie náhodou sú preto jedným z najvyhľadávanejších produktov náročnej klientely.

Ak chcete hodinky IWC, ktoré zodpovedajú vašim vlastným požiadavkám, stačí sa po registrácii prihlásiť na webovú stránku spoločnosti a vybrať si spomedzi šablón modelu Ingenieur Chronograph (IWC Calibre 69375).

Zdroj: IWC

​​Môžete si zvoliť, akej farby by mal byť váš remienok, číselník, zadná strana puzdra, čo by mali mať vygravírované a tak ďalej.

Aktuálny vzhľad hodín môžete kontrolovať v reálnom čase, takže môžete ľubovoľne kombinovať varianty, až kým nenájdete vlastnú perfektnú kompozíciu.
Zdroj: IWC

​​Celá záležitosť má maličkú chybu krásy, pretože v priebehu dvanástich týždňov síce získate svoje personalizované hodinky, ale v súčasnosti sa doručujú iba na území Spojených štátov. Možno, že vám vysnívané hodinky pomôže niekto vyzdvihnúť z obchodov IWC.

Zdroj: IWC

​​Na rozdiel od oblekov a topánok, tradičný švajčiarsky hodinársky priemysel, nerobil v minulosti žiadnu personalizáciu, ale nedávno svoje tradície porušili aj značky TAG Heuer a Zenith a začali s výrobou takýchto hodiniek. Či dokážu týmto spôsobom rozšíriť svoj okruh zákazníkov, ukáže až čas.

Náramkové legendy, o ktorých by ste mali vedieť: IWC Pilot's Watch

Pozbierali sme pre vás náramkové hodinky, ktoré si zaslúžia, aby ste o nich vedeli, prečo sa stali legendárnymi.

Zdroj: IWC