Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Aké sú vaše ideálne hodinky? Skúste tieto tri tipy!
Zdielať na

Aké sú vaše ideálne hodinky? Skúste tieto tri tipy!

Zdroj: shutterstock

Výber správnych hodiniek môže byť pre niektorých z nás problém. Náramkové hodinky totiž nie sú len ukazovateľom času, ale hlavne módnym doplnkom.

My si teraz predstavíme trojicu hodiniek, ktoré svojou eleganciou zvýraznia nielen na váš šarm, ale aj dobrý vkus.

Shinola Runwell

Hodinky značky Shinola Runwell vnesú do vášho života trocha športu. A to aj napriek tomu, že nebudete behať alebo sa potiť vo fitness centre.

Spoločnosť Shinola z Detroitu vznikla len pred pár rokmi, ale už si získala pozornosť svojimi spoľahlivými a kvalitnými produktami. Ich najnovšie športové hodinky Runwell síce nemerajú ani srdcový pulz, ani vzdialenosť, ale do istej miery sú odolné voči nárazom a vodotesné.

Miesto funkcií dbajú oveľa viac na štýl, aby ste aj mimo tréningu mali na sebe niečo, čo pripomína šport. Nerezové puzdro hodiniek je ozdobené vkusným červeným krúžkom, číselník je čitateľný za akýchkoľvek podmienok a majú elegantnú korunku. Ak teda chcete mať štýlové americké náramkové hodinky, ktoré vyzerajú skvele a sú cenovo dostupné, sú pre vás ako stvorené.

shinola.com

Panerai Radiomir 1940 Marina Militare

Hodinky Panerai Marina Militare sú možno trochu drahé, ale sú nádherné a nesú v sebe kus histórie.

Rok 1940 bol skutočne hektický, ale aj v týchto pohnutých časoch vznikali produkty, ktoré aj po takmer osemdesiatich rokoch nachádzajú výrobcov, ktorí ich radi kopírujú. Takými sú aj hodinky, ktoré boli prideľované členom talianskej námornej pechoty. Už podľa názvu je zrejmé, že sú vernou kópiou pôvodných. Ich nerezové prevedenie má síce modernejší vzhľad, napriek tomu si zachovali svoj historický fíling. Ručičky poháňa mechanika spoločnosti Panerai, ktorú môžete cez priehľadnú zadnú stranu puzdra aj vidieť.

panerai.com

CT Scuderia Corsa

Tieto robustné hodinky s dizajnom stopiek a švajčiarskou precíznosťou majú skutočný punc originality.

Na hodinkách sa nachádzajú dva rôznofarebné gombíky slúžiace ako stopky. Štýlový remeň pripomína kožené poťahy sedadiel v autách a dokonale prilieha k zápästiu. Dostanete ho v dvoch farebných prevedeniach: čiernom a bielom s nerezovou zadnou časťou.

ctscuderia.com

Súvisiace články