Aj keď sa počet mužských doplnkov ani zďaleka nepribližuje tým ženským, predsa sa nájdu kusy, po ktorých okamžite zatúžime. Tieto sú tie NAJ.

Angličtina disponuje pre tieto vecičky skvelým výrazom must have. Jeho slovenský ekvivalent by mohol byť napríklad: nevyhnutnosť. Tieto by sme nevyhnutne chceli vlastniť hneď teraz.

Spona miesto peňaženky

Ak nie ste veľkými fanúšikmi peňaženiek, môžete odteraz svoje peniaze držať v tejto štýlovej medenej spone, vyrobenej newyorskou spoločnosťou General Manufacturing. Spona je vyrábaná špeciálnou technológiou, vďaka ktorej je každý kus unikátny. Ak chcete vylepšiť jej obsah, okrem bankoviek udrží aj kreditné karty, ale vkusne v nej bude vyzerať aj vizitka vášho krajčíra. Vyrába sa v dvoch farebných prevedeniach a za 44 dolárov môže byť vaša.

Zdroj: genmfg.co

Hypnotický pohár na whisky

Pravdepodobne poznáte ten pocit, keď sedíte pri bare a máte nutkavú potrebu s niečím zamestnávať svoje ruky. Pomocou pohárov na whisky Shtox vám garantujeme priam komatózny stav. Na stenách pohára je totiž špirálový vzor, ktorý pri otáčaní vytvára ilúziu tečenia, čo vyzerá neskutočne dobre. Jediná nevýhoda tohto pohára je, že ak do neho svojim hosťom naservírujete drinky, vaša party sa premení na nemú zábavu, na ktorej budú všetci čumieť "do blba" a donekonečna točiť pohárom.

Zdroj: shtox.com

Ploskačka s držiakom na cigary

Ak by ste sa s niekým pustili do hádky o tom, či je tento doplnok skôr ploskačka alebo držiak na cigary, budete mať pravdu obaja. V polovici tejto hedonistickej fľašky môžete uschovávať cigary a v tej druhej váš obľúbený alkoholický nápoj. Po pohári dobrej whisky, vodky alebo ginu je predsa najlepšie vychutnať si výbornú cigaru.

Zdroj: fancy.com

Budík z akčných trhákov

Už sme si hovorili o problémoch s ranným vstávaním. Našťastie máme dnes k dispozícii viacero pomôcok, ktoré nám s ním pomôžu. A keď nie, aspoň vyzerajú štýlovo. Rovnako ako tento budík od Nootropic Design, ktorý už na prvý pohľad nevyzerá ako všetky ostatné. Pre milovníkov adrenalínu je navyše vybavený legendárnymi štvorfarebnými káblikmi, ktoré je nutné po aktivácii veľkého červeného gombíka prestrihnúť, lebo hodinky začnú odpočítavať čas. Ak však neprestrihnete ten správny drôtik, odpočítavanie sa zrýchli a vy budete mať nad čím si lámať hlavu pri rannom vstávaní. O ostatných zábavných možnostiach sa dozviete na oficiálnej stránke výrobcu.

 

6-ranová štetka na holenie

Holenie je dôležitá mužská činnosť, ktorá si zaslúži adekvátnu pozornosť. Ak sa teda chcete štýlovo oholiť, zabezpečte si na holenie túto skvelú kovbojskú štetku. Tento americký výrobok nielenže bude skvelo vyzerať na vašej kúpeľňovej poličke, ale je aj ideálnym darčekom pre každého muža. Umiestnená je vo vkusnom drevenom boxe s gravírovaným nápisom "Six Shooter Shaving"

Zdroj: sixshootershaving.com