Dokonca sa poriadne vypracoval.

Známy 34-ročný herec hral doteraz väčšinou úlohy obéznych a zábavných chlapíkov, najčastejšie v komédiách. Zdá sa, že túto éru už má za sebou.

Ak bolo potrebné vo filme zahrať zábavného macka, medzi prvými sa vždy objavilo meno Jonaha Hilla. A za poslednú dekádu to bolo pomerne často. Dostal aj jednu z najvýznamnejších úloh vo filme Vlk z Wall Street, ale zahral si aj  v akčnej komédii 21 Jump Street alebo v kriminálnej dráme Vojnoví psi.

Zdá sa, že mu začalo prekážať, že sa mu doteraz neušli úlohy silných, vysekaných hlavných hrdinov a pustil sa do šialenej diéty a tréningu. Pozrite si aký bol v minulosti:

Zmena bola očividná už vlani, keď sa Jonah zbavil približne 40 kilogramov. Začiatkom roka sa na galavečere MET objavil takto:

A toto je už jeho aktuálna podoba. Jonah si nechal za posledné mesiace narásť bradu, ktorá ho trocha zaoblila, ale klebety z posilňovne tvrdia, že na sebe poriadne maká, keďže si berie čoraz väčšie váhy. Dnes je o takmer 50 kíl ľahší, čo je úctyhodné. 

Antonio Banderas si oholil vlasy aj obočie: Bude hrať Picassa

Banderas sa dostal na titulky novín v januári, keď ho hospitalizovali po infarkte. Našťastie už sa cíti lepšie a máme o ňom pre vás oveľa lepšiu správu.

Zdroj: Instagram