Americký herec bol jednoznačne vo svojej životnej forme, keď na plátne stvárnil rolu Adonisa Creeda, ale kvôli Čiernemu panterovi toho musel spraviť ešte viac. Potreboval zväčšiť svoj svalový objem.

Našťastie, sa mal v tejto záležitosti na koho obrátiť. Michael Jordan je od roku 2015 v dobrom kontakte s osobným trénerom Corey Callietom, ktorý bol, samozrejme, rád, že atletické boxerské telo (ktorému tiež pomáhal), môžu spoločne premeniť na superhrdinu.

Mimochodom, Mr. Calliet vyzerá sám celkom slušne a mohol by v pohode stvárniť nejakú negatívnu postavu v niektorom filme.

If I was a super hero who would I be or maybe a villain ??? #myinnersuperhero #onedaysoon

2,500 Likes, 102 Comments - Corey Calliet (@mrcalliet) on Instagram: "If I was a super hero who would I be or maybe a villain ??? #myinnersuperhero #onedaysoon"

Po tom, čo Michael dostal rolu, sa teda obrátil na neho a Calliet hneď vedel, že bude potrebné zaviesť úplne iný typ tréningu, ako keď mal vypracovať postavu boxera. K tejto úlohe musel nabrať pár kilogramov svalov, takže hneď začali s tréningom.

Veľmi to nekomplikovali a ostali pri klasických overených cvikoch ako tlaky na rovnej lavičke, sťahovanie kladky a zhyby. Týždenne cvičili šesť dní a herec sa stravoval šesťkrát denne.

Can't let the day end without wishing my brother from another mother a Happy Birthday! We started in the gym 4yrs ago and you have been like a brother ever since. Just because we're not blood doesn't mean we're not family and just because i haven't known you your whole life doesn't mean i can't call you a best friend! I'm proud to see the man your becoming and your best is yet to come! Love ya bro bro??

2,865 Likes, 31 Comments - Corey Calliet (@mrcalliet) on Instagram: "Can't let the day end without wishing my brother from another mother a Happy Birthday! We started..."

Objemová fáza trvala mesiace, čo aj prinieslo požadované výsledky.

Michael B. Jordan nabral takmer sedem kíl svalovej hmoty na už vypracované telo.

Still working...

164.7k Likes, 4,574 Comments - Michael B. Jordan (@michaelbjordan) on Instagram: "Still working..."

Keď sa blížil termín nakrúcania, tréningy zintenzívnili. V programe sa najčastejšie vyskytovali dipy, zhyby, kliky, tlaky na šikmej lavičke, rozpažovanie s činkami alebo veslovanie. Čiže nič špeciálne. Išlo o tvrdú, pravidelnú a odhodlanú prácu. Na konci už herec cvičil s 50-kilovými ručnými činkami, aj keď v roku 2015 mal údajne problém s 10-kilovými.

"Na to ako trénujem, si zvykne len málokto. Nie je to príjemný pocit,"

prezradil Mr. Calliet. Podstatný je ale výsledok a na filmovom plátne, si aj on rád pozrie Jordana a jeho nafúknuté svaly. Na oddych však nemajú čas, pretože práca pokračuje ďalej, keďže sa chystá nakrúcanie filmu Creed 2, kde musia opäť stvárniť profesionálneho boxera.

"Sľubujem, že telo, ktoré pripravujem na Creed 2 bude určite lepšie, aké som kedy urobil,"

zaprisaháva sa tréner a my sa už nevieme dočkať výsledku.

Zac Efron prezradil recept dokonalého smoothie: Udrží vás v kondícii po celý deň

Je všeobecne známe, že pre amerického herca nie je zdravý životný štýl len kopou rečí. Naozaj dbá na to, čo a kedy je a popri tom intenzívne cvičí.

Zdroj: Men'sHealth