Desať sezón, 236 epizód a čo je najdôležitejšie, na každodenných príbehoch života Moniky, Chandlera, Rachel, Rossa, Phoebe a Joeyho vyrástla jedna celá generácia.

Je síce možné, že dnešní dvadsiatnici a tridsiatnici seriál Priatelia nevideli, ale určite o ňom už niekde počuli.

Seriál oslávi v máji svoje 25. narodeniny, a preto oznámenie HBO Max môžeme považovať za akýsi predčasný darček:

Celé obsadenie seriálu Priatelia sa vracia na obrazovky so špeciálnou epizódou, ktorá je údajne jednorazovou udalosťou a bez scenára.

To znamená, že v nej budú účinkovať skutočne všetci. Čiže Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) a David Schwimmer (Ross). Celá stará garda sa navyše zíde v pôvodných priestoroch, aby si spoločne pripomenuli svoju minulosť.

Zdroj: Instagram / Kaley Cuoco

​Podujatie je pokojne možné chápať aj ako reklamu, keďže seriál postupne vymizol zo všetkých streamovaných knižníc a od mája bude dostupný výhradne na HBO Max.

Táto nostalgická spomienka mimochodom stála HBO asi 20 miliónov dolárov, čo nie je práve malé množstvo peňazí, ale s menším množstvom peňazí to jednoducho nešlo. Veď samotní hlavní protagonisti seriálu už zarábali počas poslednej sezóny 1 milión dolárov za každú epizódu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daily Mail (@dailymail),

Zdroj: NBC15