V máji tohto roku zamieri do kín deviaty diel kultovej série Rýchlo a zbesilo. Tvorcovia však už spriadajú ďalšie plány. Nájdeme medzi nimi aj nápad na čisto ženský spin-off.

V rozhovore pre televíziu MTV to prezradil Vin Diesel, ktorý v Rýchlo a zbesilo hrá postavu Doma Toretta. Za niekoľkými dielmi stojí tiež ako producent.

Diesel na scenári čisto ženského filmu odvodeného od známej série už pracuje, hotový by vraj mal byť budúci mesiac. Spolupracuje pritom napríklad so scenáristkami Nicole Perlman, Lindsey Beer a Genève Robertson-Dworet.

Ak vám tieto mená nič nehovoria, potom vedzte, že Perlman stojí za scenárom Strážcov Galaxie, Beer pracovala na snímke Sierra Burgess Is a Loser a Robertson-Dworet bola členkou sa scenárov tímov u filmov Captain Marvel a Tomb Raider.

Ako presne si tvorcovia Rýchlo a zbesilo nový spin-off predstavujú, samozrejme ,zatiaľ nie je známe. Jasné je len to, že hlavnými hrdinkami budú ženy - možno Letty Ortiz a Mia Toretto v podaní Michelle Rodriguez a Jordany Brewster, teda už známe postavy z predchádzajúcich filmov. Obe herečky by čisto ženskú snímku uvítali.

Ako to ale bude ďalej, to ešte len uvidíme. Samotná séria Rýchlo a zbesilo by mala byť ukončená v roku 2021 desiatym dielom.

Zdroj: CNC