Jennifer Aniston, ktorá v utorok oslávila svoje 51. narodeniny, šokovala internet svojimi najnovšími zmyselnými fotografiami. Na hviezdu seriálu Priatelia akoby nepôsobil čas a aj dnes má postavičku ako lusk. Na aktuálnych fotografiách v rôznych štýloch sa predviedla okrem iného v saténovej podprsenke, šatách po stehná a vyzývavých kožených čižmách.

Znie to neuveriteľne, ale populárna Rachel má už 51 rokov. Herečka zo seriálu Priatelia je však rovnako atraktívna ako v 90. rokoch a jej kariéra je opäť na vzostupe.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Interview Magazine (@interviewmag),

Jennifer Aniston poskytla pred svojimi narodeninami veľmi osobný rozhovor pre Interview Magazine a fotografie populárnej hviezdy sa objavili v na Instagrame novín tesne pred jej 51. narodeninami, o čom nevedela ani samotná Jen, takže ju veľmi dojali.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Interview Magazine (@interviewmag),

Celý rozhovor, ktorý bude zverejnený v marcovom čísle časopisu, s ňou viedla Sandra Bullock, ktorá Jen miluje ako vlastnú sestru. V rozhovore sa herečky dotkli mnohých tém, vrátane skutočnosti, že 51-ročná hviezda nemala dokonalé detstvo. Keď sa jej Sandra Bullock pýtala na pôvod jej pozitívneho vyžarovania a láske k životu, Jen jej prezradila, že ako dieťa žila v nestabilnej domácnosti, kde boli k sebe dospelí veľmi hrubí. Rozhodla sa preto, že nikdy nebude taká a že sa nebude správať rovnako. Nechcela tiež, aby to z nej cítil ktokoľvek, kto s ňou prišiel do kontaktu.

Myslím si, že za to vďačím svojim rodičom. Pretože môžete byť nahnevaní či mučeníci. Alebo, ak vám život nadelil citrón, urobíte si z neho limonádu.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Interview Magazine (@interviewmag),

Pri pohľade na Jeninu hereckú kariéru a jej životný postoj, vždy veselé a pozitívne vyžarovanie, si evidentne vybrala tú druhú možnosť. Jej život je pulzujúci a sladký ako medová limonáda. Jen je vo svojich najlepších rokoch a naposledy získala cenu SAG Award za najlepšiu televíznu herečku za svoju rolu v The Moring Show, kde bola ako herečka veľmi očarujúca a pri preberaní ceny predniesla dojímavý prejav.

Zdroj: YouTube