Dostali ste niekedy pri pozeraní Simpsonovcov chuť na dobre vychladené pivo Duff, či sladkú šišku od Lard Lad Donuts? Dnes vám prezradíme, kde je na svete miesto, kde si môžete na obidvoch pochutnať rovnako ako Homer Simpson.

Animovaný seriál Simpsonovci z dielne Matta Groeninga oslávi 17-teho decembra už tridsiate narodeniny a ruku na srdce, je na svete vôbec niekto, kto by ho nemiloval? V amerických Universal Studios v Hollywoode a na Floride sa môžete prejsť fiktívnym mestečkom Springfield, ale oveľa autentickejší zážitok ponúka reálny obchod Kwik-E-Mart, ktorý minulého roku otvorili v Južnej Karolíne na promenáde Myrtle Beach.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Broadway At The Beach (@broadwayatthebeach),

V tejto normálne fungujúcej prevádzke potravín nájdete všetky chuťovky, ktoré obľubujú postavičky kresleného seriálu Simpsonovci. Nájdete tu pivo Duff, bublinkovú Buzz Colu, energetický nápoj Flaming Moe, aj ružové šišky od vysmiateho obézneho chlapca Lard Lad. Zahryznúť sa môžete aj do takzvaných heat lamp hot dogov ohrievaných lampou, ktoré môžete zapiť ľadovou drťou Squishee v rôznych príchutiach. Okrem toho tu nájdete aj ďalšie pochúťky a produkty, ktoré nie sú síce špecifické pre Springfield, ale sú nim jednoznačne inšpirované.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erod (@thisiserod),

V kreslenom seriály fiktívna prevádza Kwik-E-Mart vznikla ako paródia siete amerických mini marketov 7-Eleven. Vedie ju majiteľ Apu, za ktorého charakter bol Matt Groening kritizovaný lebo podľa niektorých stereotypizuje ázijských imigrantov. Matt Groening sa na adresu kritikov vyjadril vecne:

„ľudia sa milujú hrať na urazených“.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cool Material (@coolmaterial),

Kamenný obchod Kwik-E-Martu sa však teší veľkej popularite a my jeho návštevníkom len tíško závidíme. Navyše vedľa tejto jedinečnej prevádzky postavili aj funkčné Aztécke kino, taktiež inšpirované budovou zo Simpsonovcov. Veď posúďte sami, nevyzerá dokonale?

Zdroj: YouTube