Dylan, 22-ročný syn Pierca Brosnana, sprevádza svojho otca na filmových premiérach už roky. Pozrite sa s nami, aký outfit si vysoký model vybral na filmovú premiéru Vtedy v Hollywoode.

​Vyniknúť ako individualita, keď stojíte vedľa jedného z hercov, ktorý stvárnil Jamesa Bonda je neľahká úloha, Dylan Brosnan ju však zvládol na výbornú. Kým jeho slávny otec zvolil nadčasový modrý oblek s rozopnutou bielou košeľou, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani samotný Bond, Dylan sa tiež nechal inšpirovať filmom a na červenom koberci vyzeral, akoby práve vystúpil z najnovšieho Tarantinovho filmu. Vtedy v Hollywoode je dráma situovaná na koniec 60. rokov, do takzvanej zlatej éry hollywoodskeho filmu, a do slovenských kín sa dostane v polovici augusta.

Zdroj: Twitter

​​Dylan si na pondelňajšiu premiéru v Kalifornskom Los Angeles obliekol svetlo modré zvonové nohavice, hnedú koženú bundu, vintage bielu košeľu a celkový nádych šesťdesiatych rokov podčiarkol retro kovovými okuliarmi. Jeho účes – rozpustené vlasy po ramená, len dodali na dôveryhodnosti outfitu. Pokiaľ aj vám chýba očarujúca móda sedemdesiatych rokov, alebo by ste ju chceli vyskúšať po prvý krát, teraz je ten správny čas. Jednotlivé vintage kúsky aj celé outfity sa vracajú do módy, ako nasvedčujú posledné kolekcie Toma Forda či Gucci. A akú inšpiráciu si môžeme vziať od Dylana? Keď sa pre retro výzor rozhodnete, oddajte sa mu naplno – od topánok až po končeky vlasov.   

Prvý trailer nového Tarantinovho filmu je na svete: V hlavnej úlohe DiCaprio, Brad Pitt a Margot Robbie

Once Upon a Time in Hollywood je jedným z najočakávanejších titulov tohto roku. Zárukou nie je len to, že vychádza spod režisérskej taktovky geniálneho Quentina Tarantina, ale aj hviezdne obsadenie v podobe Brada Pitta, Leonarda DiCapria, Margot Robbie či Al Pacina.