Nasleduje jeden najrock'n'rollovejších príbehov roka.

Príbeh Kanaďana Chrisa LaRocqueho nezačína dnes, ale minulý rok v máji, keď bol vyhodený z koncertu skupín Slayer a Anthrax na Budweiser Stage v Toronte, pretože bol na mol. Bol tak opitý, že sa pokúsil priplávať späť cez jazero Ontario, čo je typický prípad modelu "vtedy sa mi to zdal dobrý nápad", keďže počas plávania sa podchladil a bolo ho nutné zachraňovať. Aj ho odfotografovali v tričku Anhtrax, ako sa snaží priplávať späť na koncert a jeho fotka sa stala svetoznámou.

Dokonca aj Scott Ian z Anthraxu zverejnil informáciu o Chrisovej akcii, čo je pre fanúšika ohromná záležitosť, tu ale príbeh nekončí.

Jeden z Chrisových kamarátov navštívil tento rok rovnaký festival a všimol si zaujímavú vec - jubilejnú plechovku Budweiseru pri príležitosti 25. výročia akcie, na ktorej bol zobrazený chlapík po pás vo vode a tričku Anthrax. Samotný Chris má na podujatie ročný zákaz vstupu, preto ho zaujímalo, či by nemohol dostať pivo zdarma.

Jeho tvár použili na plechovke bez toho, aby sa ho opýtali, takže podľa nás by si zaslúžil minimálne, aby ho opäť vpustili na akciu a nechali piť dovtedy, kým mu znova na rok nezakážu vstup. To znamená tak 2-3 hodiny. Jednoducho rock'n'roll.

Zdroj: Facebook