Jon Snow zvysoka kašle na to, či sa fanúšikom seriálu Hra o tróny páči záverečná séria

Včera debutovala prvá epizóda záverečnej série seriálu HBO Hra o tróny. Na tvorcoch je veľký tlak, keďže sa jedná o najpopulárnejší seriál súčasnosti. Nech už skončí akokoľvek, jedno je isté, nie každý s ním bude spokojný.

Kit Harington, čiže Jon Snow (alias Aegon Targaryen), nedávno poskytol rozhovor magazínu Esquire a nebral si servítky ohľadom profesionálnych kritikov seriálu, ktorí mali v súvislosti s poslednou sezónou Hry o tróny nelichotivé poznámky.

Citujeme:

Myslím si, že nezáleží na tom, kto si čo myslí o tejto sezóne - a nechcem byť krutý voči kritikom, ale - hociktorý z tých, ktorý si po polhodine sadne, aby napísal svoj negatívny úsudok, sa môže poje*ať.

Ušlo sa aj nespokojným divákom:

Ak sa diváci cítia sklamaní, seriem na to.

Nebojte sa, trochu sa im svojím vysvetlením ospravedlnil:

Myslím, že sme na nakrúcaní všetci veľmi tvrdo pracovali. V konečnom dôsledku niet väčších fanúšikov od tohto seriálu a v istom zmysle sme to robili pre seba. To je všetko, čo sme mohli spraviť, naozaj. Som veľmi rád, že sme to zvládli až do konca.

Takže pre Kita Haringtona je to naozaj osobná záležitosť. Dúfame, že nebudeme mať veľa dôvodov písať zle o finále seriálu. 

Prichádza prvá upútavka poslednej série Hry o tróny

Nič konkrétne sa z teasera 8. série Hry o tróny síce nedozvieme, ale na jednu vec sa môžeme určite tešiť.

Zdroj: Esquire