A pozrite si jediný klip, ktorý k nemu bol nakrútený.

​Ešte stále sa nevieme úplne spamätať z informácie, že frontman skupiny The Prodigy spáchal samovraždu. Preto sme včera celý deň počúvali ich albumy a vytiahli aj Flintov sólový album, o ktorom mnohí ani netušili, že existoval. V skutočnosti to nie je sólový album, keďže v tomto punkovom projekte nazvanom Flint hral s Keithom aj bývalý gitarista skupiny The Prodigy, Jim Davies.

Z albumu Device #1 vznikli dve malé platne  a na skladbu Aim4 nakrútili dokonca videoklip, ktorý hudobné stanice hrali pomerne často napriek tomu, že to nebola najsilnejšia skladba albumu. Klip režíroval samotný Jonas Åkerlund, ktorý je zodpovedný aj za kultový klip Smack My Bitch Up. Album nebol nikdy vydaný, pretože Keith po tom nikdy netúžil, ale našiel si svoje miesto na internete a klip si môžete pozrieť na stránke Åkerlunda.

Vypočujte si album Device #1 spolu s poslednou skladbou NNNNN, ktorá je v skutočnosti alternatívnou verziou Baby's Got a Temper. A nie je vôbec zlá.

Flint - Device #1 - YouTube

Sign in now to see your channels and recommendations!

Takto ste ešte hudbu od Prodigy nepočuli

Chór Viva Vox je v súčasnosti pravdepodobne najznámejším zborom v Srbsku, ktorý sa venuje pretváraniu pop-rockovej hudby na vokálnu - bez sprievodu hudobných nástrojov.