Hra o tróny, Budweiser, Big Lebowski a Sex v meste.

Reklamám odvysielaným v televízii počas Super Bowlu sa venuje zvýšená pozornosť už dávno. Každý inzerent prichádza s niečím mimoriadnym. Súvisí to s tým, že cena reklamného spotu je poriadne drahá – 30 sekúnd stojí 5 miliónov dolárov.

Toto je 5 najlepších tohoročných reklám.

Súboj rytierov

Budweiser prišiel s celkom dobrou reklamou, v ktorej si pomohol s popularitou seriálu Hra o tróny. Sir Gregore Clegane si v nej zmeral sily s rytierom Budom.

V lone prírody

Zoe Kravitz sedí pri stole v lone prírody a otvorí si pivo. To znie zatiaľ celkom nudne, ale ak si pozriete video, pochopíte predchádzajúcu vetu v úplne inom svetle.

Bublé alebo Bubly

Michael Bublé vojde do supermarketu a dostane sa do problému s výslovnosťou s niekoľkými zákazníkmi a obsluhou.

Dude a Sex v meste

Takto to chodí, keď sa hlavná postava z filmu Big Lebowski stretne s kultovou postavou seriálu Sex v meste, čiže so Sarah Jessicou Parker a začnú spolu popíjať pivo.

Svetová jednotka

Americká futbalová legenda Bo Jackson predstaví v polminútovom vtipnom videu rozdiel medzi skutočnosťou a virtuálnou realitou.

+1:

Storočnica

Táto dvojminútová snímka nie je celkom reklama, keďže si NFL vytvorila vlastnú inzerciu pri príležitosti stého jubilea ligovej sezóny. Oplatí sa vidieť.

Najnovšia reklama na kávu s Georgeom Clooneym nevyšla práve najlepšie

V reklame Nespresso hosťuje George Clooney v populárnom seriáli Hra o tróny, keď zrazu dostane chuť na poriadnu šálku kávy.

Zdroj: YouTube