Firma Lindner, poľský výrobca rakví, sa preslávila po celom svete svojím veľmi kontroverzným kalendárom. Vedľa nahých krások totiž v kalendári propaguje aj jeden zo svojich produktov - rakvy. U niektorých ľudí to vyvolalo kedysi pobúrenie, ale postupne si všetci zvykli.

Kalendár na rok 2019 je už desiatym v poradí a prvýkrát sa na snímkoch objavujú aj nahí muži. Už v roku 2015 robili muži spoločnosť nahým modelkám, ale to boli ešte oblečení. Aj na tom je vidieť, akými zmenami známy kalendár prechádza.

V roku 2010 a 2011 síce nechala firma vyhotoviť erotické fotky pri rakvách, ale modelky boli polonahé. V roku 2012 ich už fotograf síce nechal úplne vyzliecť, ale telá mali pomaľované. V roku 2013 išlo o mix úplne a skoro obnažených dám, ale od roku 2014 ide čisto o akty.

Hoci kalendár Lindner vyvolával niekoľko rokov veľké pozdvihnutie, nakoniec sa situácia upokojila, pretože ako zákazníci, tak čitatelia zistili, že nejde o porno, ako niekto v minulosti tvrdil. Veď sa pozrite na nové i staré fotografie kontroverzného kalendára.

Pozrite si galériu

40 erotických obalov platní: Albumy, ktoré sa nezaobišli bez nahotiniek

Tieto albumy musia byť mimo dosahu maloletých. Teda, ak ich vôbec zoženiete.

Zdroj: CNC