Už vieme, že po dvojročnej prestávke, ktorá sa zdá byť nekonečná, príde budúce leto záverečná sezóna seriálu Hry o tróny. Dovtedy nás ale môže tešiť informácia, že tvorcovia seriálu na nás myslia špeciálnymi kolekciami whisky.

​Johnnie Walker už v lete ohlásil, že plánuje výrobu špeciálnej whisky s tematikou Hry o tróny, ktorá ponesie názov White Walker. Tentokrát ale fanúšikov seriálu a lahodného moku poteší celý set škótskej whisky. Každý jej kus bude reprezentovať jeden šľachtický rod a pre fanúšikov špecialít je prichystaná fľaša Nočnej hliadky.

Zdroj: HBO

​​Etikety fľašiek sú vyzdobené logom šľachtickej rodiny s umeleckým stvárnením a fľaša Nočnej hliadky prichádza v impozantnom čiernom prevedení. Osem nápojov vyrába pálenica Obam zachovávajúc tradície škótskej whisky a v prípade záujmu si ich môžete zakúpiť cez Drizly.

Zdroj: HBO

Definitívne potvrdené: Prichádza zima!

Fanúšikovia epického seriálu Game of Thrones, ktorí navyše obľubujú whisky sa majú na čo tešiť. Jeden z najväčších majiteľov viacerých značiek whisky, spoločnosť Diageo, sa na poslednú sériu tohto veľmi obľúbeného seriálu pripravuje naozaj svedomite. Predstaví viacero whisky, ktoré ponesú symboliku GoT.

Zdroj: Forbes