Krásky, do ktorých sme sa zamilovali nezávisle od farby ich vlasov, ale čierna im predsa pristala najviac.

Megan Fox

Pre niektorých to je možno novinka, alebo si to len nevšimli, ale keď opravovala autá v prvých Transformeroch mala ešte tmavohnedé vlasy. Napriek tomu sa do nej zamilovala polovica sveta. Druhá, keď sa už ako čiernovláska bozkávala v posteli s Amandou Seyfried. Pozor, hryzie! nebol práve jej najkvalitnejší film, ale Megan sme v ňom milovali.

Kat Graham

Mnohí ju ako Bonnie z Upírskych denníkov veľmi nemuseli, my ale práve naopak. Vždy sme Kat, ktorá si medzitým vyskúšala už aj spevácku kariéru, zbožňovali. Či už s tmavohnedými alebo havraními vlasmi.

Olivia Munn

Naposledy zahviezdila v poslednom Predátorovi, v ktorom dostala rolu, ktorá bola vierohodná asi ako Dwayne Johnson v úlohe škôlkára, každopádne, svojou prítomnosťou samotnú snímku celkom pozdvihla. Asi ako v každom filme.

Vanessa Hudgens

Kto by si pomyslel, že hlavná hrdinka High School Musical tu s nami bude aj v roku 2018? Navyše si na ten brak pri pohľade na ňu ani nespomeniete. Vanessa je stále krásna, dokonca krajšia než kedykoľvek predtým. Teraz práve hviezdi v jednom romantickom filme. Ak ju chcete vidieť, pozrite si The Princess Switch.  

Catherine Zeta-Jones

Do Catherine sme sa zamilovali už v snímke Zorro: Tajomná tvár, a to sme ešte ani netušili o filmoch Sex, dievčatá, čokoľvek, Pasca alebo Vedľajšie účinky. Onedlho príde na Facebook očakávaný seriál Queen America. Už len kvôli nej ho budeme pozerať.

Zdroj: Flickr

​Naya Rivera

Už v seriáli Glee bola taká sexi, že z nej takmer vybuchol televízor. Aj keď to nebol práve erotický seriál, predsa sa jej podarilo oslniť. Ani odvtedy nestvárňuje škaredé káčatká. Momentálne hrá v seriáli Step Up: High Water.

Lucy Liu

Neuveriteľné, ale Lucy Liu jednoducho nestarne. Má 50, ale pokojne by mohla 15 zatajiť, je stále neuveriteľne sexy a okrem toho aj skvelá herečka. Dokonca režisérka, ktorá sa môže pýšiť viacerými časťami seriálu Sherlock a Watsonová. Radšej sme sa ale ňu pozerali pred kamerou.

Audrey Tautou

Kto nemiloval Améliu, pravdepodobne nevidel tento film. V encyklopédiách francúzskej krásy je jej fotografia umiestnená hneď na prvých stránkach a to ste ešte o nej netušili, že nemá najmenšie zábrany s vyzliekaním sa. Či už brunetka, alebo čiernovláska, nevieme sa jej nabažiť.

Jennifer Connelly

Zvláštne, že aj Jennifer má takmer 50 rokov a tiež to na nej vôbec nie je vidieť. Budúci rok ju na plátnach uvidíme v snímke Alita: Bojový Anjel a tiež v pokračovaní kultového Top Gunu. Už sa nevieme dočkať.

Christina Ricci

Christina nám v pamäti zostane ako čiernovláska, pravdepodobne aj vďaka Rodine Addamsovcov. Nielen v tejto snímke ale hviezdila s havraními vlasmi a alabastrovou pleťou. A preto ju stále milujeme. Pikantnú scénu s ňou nájdete aj v našom predošlom článku:

Hollywoodska hviezda rodiny Addamsovcov: Pred kamerou úplne nahá

Z detskej hviezdy Christiny Ricci, ktorú si väčšina divákov pamätá ako Wednesday z rodiny Addamsovcov vyrástla sexi foremná dračica.