Hollywood vie, po čom pasú mužské oči. Poďme si pozrieť, ktoré herečky sa môžu pýšiť najväčšími prednosťami.

12. Salma Hayek

Zdroj: IMDb

​Veľkosť podprsenky: 80C

Salma je vysoká len 157 centimetrov, takže je dôležité na to brať ohľad. Niežeby sme mali nejaký s problém so ženami s nízkym vzrastom, hlavne v prípade, ak sú natoľko sexi ako Salma. Slečna Hayek je v prsiach tak obdarená, že ju vystrelili na vrchol najkrajších latino herečiek. Našťastie sme sa nimi mohli pokochať vo viacerých filmoch, čiže máte opäť dôvod si pozrieť tituly ako Desperado, Spýtaj sa prachu či Frida.

11. Jennifer Love Hewitt

Zdroj: IMDb

​Veľkosť podprsenky: 80C

Herečka, ktorá sa počas svojej kariéry ešte nikdy nevyzliekla, čo sa pravdepodobne ani nezmení, keďže je už dvojnásobnou matkou. Podobne ako Salma, aj ona je vysoká len 157 centimetrov a aj veľkosť poprsia majú rovnakú. Svet je krásny.

10. Halle Berry

Zdroj: IMDb

​Veľkosť podprsenky: 80C

Halle chvíľu nechcela ukazovať svoje prednosti, ale potom sa ľady pohli a kráska nás vo svojich 35-ich rokoch ohúrila najprv v snímke Swordfish: Operácia Hacker a neskôr v dráme Ples príšer. Dnes má cez 50 a už nemá zapotreby sa vyzliekať. Samozrejme, je tiež matkou.

9. Scarlett Johansson

Zdroj: IMDb

​Veľkosť podprsenky: 75E

Scarlett je vo všetkých ohľadoch fantastická, nádherná žena, so zmyslom pre humor a štýlom. A predsa sa nám nevynárajú z pamäti tieto jej charakterové vlastnosti. Svoj talent a nielen ten nám predviedla v snímke Pod kožou.

8. Lindsay Lohan

Zdroj: IMDb

​Veľkosť podprsenky: 80D

Aj keď dnes už nie je práve na výslní, jej predchádzajúce tvorby nás dostatočne očarili, aby sme ju zaradili do nášho rebríčka. A to aj vďaka jej prednostiam, ktoré sme mali možnosť obdivovať vo filme Viem, kto ma zabil a v dráme The Canyons, kde sa tiež objavila v obnažených záberoch. 

7. Sofia Vergara

Zdroj: IMDb

Veľkosť podprsenky: 80E​

Kráľovná MILFiek, báječná matka Modernej rodiny, s tvárou a telom, na ktoré sa nezabúda. Sofia je stelesnením sexuality a s blížiacou sa päťdesiatkou je stále v top forme, ktorú jej môžu mnohé tridsiatničky len závidieť. Za svoje obrovské poprsie sa vôbec nehanbí a viackrát sa vyzliekla kvôli fotografiám, ktoré nám tu zo svojej mladosti zanechala.

6. Christina Hendricks

Zdroj: IMDb

​Veľkosť podprsenky: 85F

Hviezda seriálu Mad Men a filmu Santa je stále úchyl má poprsie, ktoré vyvoláva skôr úžas ako obdiv, ale to nám vôbec neprekáža. Aj napriek svojim prednostiam, sa nie veľmi rada vyzlieka pred kamerou, ale našťastie jej to až tak neprekáža pred objektívom fotoaparátu, z čoho majú jej fanúšikovia veľkú radosť. A, samozrejme, aj my. 

5. Jennifer Connelly

Zdroj: IMDb

​​Veľkosť podprsenky: 75D

Zaujímavé, ale v súvislosti s touto herečkou nám nikdy nenapadnú jej nádherné prsia, pravdepodobne preto, že skvelo hrá v každom svojom filme. Ak ich ale predsa chcete vidieť, pozrite si drámu o dospievaní Rande, síce z roku 1997, zato s oku lahodiacimi zábermi. Slečna Connelly rada dráždi, akýkoľvek film s ňou je teda zážitkom.

4. Shannon Elizabeth

Zdroj: IMDb

​Veľkosť podprsenky: 80D

Nečudo, že bol z nej jeden zo štvorice spolužiakov vo filme Pikantné pokušenie hneď hotový. A to rovno dvakrát. Shannon má okrem dokonalej postavičky aj anjelskú tváričku, ktorej v Hollywoode nevedeli odolať. Samozrejme, patrične to využila vo svoj prospech a predviedla šteklivý striptíz aj vo filme Dish Dogs a v rodinnej komédii Jack Frost z roku 1997. Odvtedy ani štek. Život nie je fér.

3. Kat Dennings

Zdroj: IMDb

​Veľkosť podprsenky: 85D

Kat (32) má pred sebou ešte pekných pár príležitostí v rámci svojej kariéry, ale už dnes sa môže pýšiť jedným z najväčších poprsí v Hollywoode. Vďaka nim získala mnohé hlavné úlohy vo filmoch a seriáloch, aj keď priznajme, len v tých slabších. Nevyzlieka sa rada. Snáď neskôr.

2. Eva Amurri

Zdroj: YouTube

Veľkosť podprsenky: 80D

Dcéra Susan Sarandon svojim vybavením predčí svoju matku vo všetkých ohľadoch. Jej tvárička je veľmi podobná matkinej v dospievajúcom veku, čo ihneď využili v dosť nekvalitnej snímke Môj otec je šialenec s Adamom Sandlerom v hlavnej úlohe, kde Eva stvárnila mladšiu Susan. Aká matka, taká Katka.

1. Kelly Brook

Zdroj: IMDb

Veľkosť podprsenky: 75E

Modelke, ktorá sa stala herečkou, stačí vo filme zhodiť podprsenku a ukázať svoje nádherné poprsie. Preto jej ani nezverujú náročnejšie úlohy. A ani nemusia, je dobrá v tomto. Ak chcete vidieť jej vnady, pozrite si tituly Piraňa 3D alebo Traja. Jeden lepší, ako druhý. Žartujeme.