V marci 2020 prichádza na trh nová značka tekily Teremana, ktorej výrobcom je Dwayne Johnson známy pod prezývkou The Rock. Chcete sa o nej dozvedieť viac? Čítajte ďalej.

Špekulácie o tom, že herec, producent a biznismen Dwayne Johnson sa chystá expandovať aj do sveta alkoholu začali v roku 2018, kde si dal Dwayne zaregistrovať výrobnú značku Mana. O rok neskôr bol domnienkam koniec a pravda vonku, tekila Teremana prichádza na trh v marci 2020.

The Rock to oznámil na svojom instagramovom profile a prezradil o tekile aj niečo bližšie.

“Názov je oficiálny: Dámy a páni, s hrdosťou vám predstavujem tekilu Teremana. Tera znamená “Terre”, čiže Zem a Mana je náš silný polynézsky duch, ktorý nás vedie. Duch Zeme. Našim cieľom je vytvoriť najlepšiu tekilu, čo sa týka kvality a chute, a vyrábať ju poctivo - ručne. Malá pálenica, ručne vyrába tekilu z modrého agáve a dozrieva vo vysočinách Jalisco, aby si ju všetci vychutnali.
Po rokoch tvrdej práce, je toto požehnanie naozaj splneným snom, ale je to len začiatok a ešte máme pred sebou dlhú cestu. Som odhodlaný s mojim tímom priniesť tú najlepšiu tekilu, pretože na kvalite a dedičstve záleží najviac. Všetci z našej pálenice Teremana vás pozývame, príďte na drink. Tekila ľudí.”

Pálenica Teremana sa nachádza v mexickom meste Jalisco a zamestnáva takmero 200 ľudí, s ktorými sa Dwayne hrdo odfotil na svoj instagramový profil. Radosť pracovať pre takéhoto šéfa, nemyslite?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock),

V popise pod fotkou prezradil aj to, že budovaniu značky Teremana sa bude venovať roky a predá ju ďalším generáciám. S touto tekilou si The Rock pripil na Vianoce a tiež na Silvestra, keď svojim fanúšikom zaželal šťastný a zdravý nový rok.

O dostupnosti a cene Teremany sa zatiaľ verejne nehovorí, z toho mála, čo nám Dwayne prezradil však vieme, že špeciálna edícia bude mať na etiketách jeho vlastný podpis. Slovenským milovníkom tekily ostáva veriť, že sa táto sľubná značka dostane aj k nám. My by sme ju určite radi ochutnali, s podpisom aj bez.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock),

Zdroj: Instagram