Nie, nie s rovnakým receptom, ale konkrétne ten istý hrniec s polievkou varia už desaťročia.

​Koncept čínskeho vývaru nie je neznámy ani v európskej gastronómii a na Ďalekom východe je jeho dlhé varenie mimoriadne rozšírené. Mnohí v Číne tvrdia, že ich polievky majú viac ako sto rokov, v porovnaní s nimi chodí táto thajská verzia ešte v plienkach.

Základom je, aby ste na konci dňa scedili šťavu, ktorá zostala a použili ju na prípravu novej polievky nasledujúci deň. Pridajte čerstvé ingrediencie (v tejto reštaurácii hovädzie mäso, vnútornosti, zeleninu a čerstvé cestoviny) a korenie, a keďže je vždy starostlivo privedená do varu, bolestí brucha sa nemusíte báť.

Jediné, čo musíte urobiť, je uistiť sa, že vám nikdy nedôjde šťava na konci dňa, takže je vždy čo pridávať k ďalšej várke nasledujúci  deň. Chuť polievky bude stále bohatšia.

Viete, ako sa správne je vietnamská polievka Pho?

Jedzte ako profesionál.

Zdroj: YouTube