Ani Coca-Cola už nie je tým, čo bývala, teda jej pôvodná chuť áno, ale má toľko noviniek, že ich nestíhame sledovať. Po odvážnej pomarančovo-vanilkovej kombinácii sa rozhodli preraziť na ďalšom trhu.

​Prevratná novinka v podobe energetického nápoja Coca-Cola Energy sa ako prvá objaví u našich južných susedov v Maďarsku a tiež v Španielsku.

coca cola energy drink Zdroj: Coca-cola

​​Coca-Cola Energy ponúkne okrem dobre známej a obľúbenej príchuti koly aj obsah kofeínu, výťažku guarany a vitamínu B, a to bez obsahu taurínu.

Produkt bude dostupný aj v nekalorickej verzii bez cukru.

Nápoj balený v 250 ml hliníkových plechovkách zaplní regály maloobchodníkov a obchodov s potravinami na začiatku apríla.

„Coca-Cola Energy obsahuje prísady z prírodných zdrojov a príchuť koly jej dodáva skvelú a osviežujúcu chuť. Sústredili sme sa na tieto dve vlastnosti, preto sme vyvinuli recept a sme hrdí na to, že tento produkt ponúkame ľuďom ako súčasť značky Coca-Cola. Inšpirujeme našich zákazníkov, aby vyskúšali tento nový a špeciálny energetický nápoj, ktorý sa najviac hodí pre aktívny každodenný život,“ uviedol Javier Meza, globálny marketingový manažér sýtených nápojov.

Aj tohto sme sa dožili: Coca Cola začne po 130 rokoch vyrábať vlastný alkoholický nápoj

Samozrejme, kola sa ako prísada používa vo viacerých koktailoch, ale jedna z najväčších spoločností na svete, sa na trhu s alkoholom objavuje po prvýkrát v histórii. Testujú jeden experiment.

Zdroj: Coca-Cola