Táto zvláštna kombinácia pizzi a quesadilli sa pravdepodobne stane v nasledujúcich rokoch celosvetovým hitom. Hlavným dôvodom je, že jeho výroba je extrémne jednoduchá (do 15 minút), má nespočetné množstvo variantov a je neskutočne chutný.

Ak sa chcete predviesť na detskej oslave pred ostatnými rodičmi a zároveň mať na chvíľu pokoj od detí, spravte im nasledujúci program: vyložte všetky ingrediencie na stôl, aby si mohli vyrobiť vlastnú pizzadillu, úlohou dospelých je ju potom už len upiecť. Za 5-7 minút sú hotové.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Delish (@delish),

Potrebujete dva pláty tortilly, ktoré si môžete, buď hotové kúpiť v obchode, alebo si ich vyrobiť sami: zmiešate pol kilogramu múky s polievkovou lyžicou soli, rozdrobíte 10 dkg masla a pomaly prilejete toľko vlažnej vody, koľko vsiakne, čiže asi 2 dl. Po dokončení vyrobíte osem malých bochníkov a natiahnite ich do tenšieho okrúhleho  tvaru. Ak nepoužijete celé cesto, vložte ho do chladničky, kde pár dní vydrží. V mrazničke aj niekoľko mesiacov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa hot for food (@hotforfood),

Na pizzadillu potrebujete dva pláty: dno teflónovej panvice potrite maslom, dajte naň plát cesta, potrite pizza omáčkou a ľubovoľne naplňte ingredienciami. Fantastické sú s chorizom, salámou, trochou korenia a množstvom syra. Potom pridajte ďalší plát, omáčku, mäso, polevu a syr. Prikryte a pečte najmenej 5 minút, pričom sa uistite, že sa spodok nepripaľuje. Podávajte horúce, roztavený syr prikrytý ďalším plátom tortilly si všetci zamilujú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stonerchef (@stonerchef.pl),