Aj keď on si do kaše dáva tequilu, takže je fanúšikom zvláštnych kombinácií.

Spory vznikli ešte v priebehu minulého roka, keď islandský prezident vyhlásil, že by najradšej pizzu hawaii zakázal a polovica sveta nadšene súhlasila, keďže podľa viacerých je vrcholne nechutné dávať na pizzu ananás. Viackrát sa o tejto téme polemizovalo a samotný islandský prezident nakoniec pripustil, že napriek tomu, že nie je veľkým fanúšikom tejto pochúťky, nezakáže ju. Bodku celej problematike dal Dwayne Johnson týmto postom na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock),

The Rock sa práve pripravuje na nakrúcanie spin-offu Rýchlo a zbesilo. Samozrejme, tvrdo trénuje, s čím je spojená aj diéta a na radu svojho trénera raz týždenne dopĺňa sacharidy. Preto si vybral obrovskú pizzu a to hawaii. Bývalý wrestler uznáva, že má divné chute, keďže si do kaše s obľubou prilieva tequilu a na pizzi má rád vedľa šunky ananás. Jeho post má už vyše 5 miliónov lajkov, čiže môžeme celú vec považovať za uzavretú.

​​Kultovú pizzu vymyslel Grék Sam Panopoulos, ktorý v roku 1962 sa v jednej zo svojich kanadských reštaurácií rozhodol dávať na pizzu ananás. Zákazníci si ananásovú pizzu okamžite obľúbili a onedlho sa začala rozširovať po celej Kanade a nakoniec aj celom svete.

Veľká Británia bojuje s obezitou: Chcú zmenšiť veľkosť pizze

Britský úrad verejného zdravia rokuje v súčasnosti s vedúcimi predstaviteľmi veľkých reštauračných sietí o tom, ako znížiť obsah kalórií v jedlách. Podľa britskej agentúry musia byť prijaté drastické kroky, pretože krajina čelí kríze obezity: u britských deti vzrástol počet ťažkej obezity až o tretinu.

Zdroj: Instagram