Čím drahšie, tým lepšie. Platí to aj v tomto prípade?

Je celkom vtipné, že špagety s mäsovými guľkami v paradajkovej omáčke, považujú tvorcovia videa za „klasické americké jedlo“, ale korene talianskej kuchyne siahajú z historických dôvodov až do Ameriky, takže dajme tomu. Relácia Worth it? (Oplatí sa?) prichádza s novým dielom a tenokrát porvnávajú lacné špagety s drahými.

Chalani testujú miesta v San Franciscu a Los Angeles. Prvým je Barzotto, kde môžete ochutnať špagety za 15 dolárov. Druhým súťažiacim je Mignon, kde ochutnajú cviklovo-makové špagety za 20 dolárov. Posledné miesto je najdrahšie: reštaurácia République je skvelá fine dining reštaurácia, kde si pochutnáte na chutných cestovinách s krabom a hľuzovkami za 145 dolárov.

Chalani sa nakoniec zhodli, že v porovnaní kvality a ceny boli najchutnejšie tie najlacnejšie špagety.

Ktorá slanina je lepšia? Lacná alebo drahšia?

Tak to sme zvedaví.

Zdroj: YouTube