Dobrá whisky si zaslúži, aby ste si poriadne vychutnali všetky jej prvky a nekopli ju len tak do seba. Ak aj vy milujete tento rituál, tento pohár vám s ním určite pomôže.

Norlan Glass sa považuje za profesionálnejší pohár na whisky, aký bol kedy vyrobený. Je to dosť odvážne tvrdenie a v minulosti sme vám aj my predstavili niekoľkoskvelých pohárov na whisky, na trhu ich teda nie je nedostatok.

​Čím sa pohár Norlan líši od ostatných?

Vo vnútri pohára, sa nachádzajú špeciálne rebrá, vďaka ktorým sa pri krúživom pohybe nápoja vytvorí vlnový efekt, ktorý znásobí chuť whisky. 

Pozrite si galériu

​Pohár Norlan vznikol skrížením klasických oblých pohárov a štíhlych ochutnávacích pohárov na stopke. Navyše je vďaka estetickému dizajnu krásny sám o sebe, je ľahký a keď z neho pijete, nemusíte úplne zakloniť dozadu hlavu. 

Z pohára sa ľahšie odparuje etanol a, samozrejme, nie je náhodný ani jeho tvar tulipánu, ktorý nasmeruje arómu whisky k vášmu nosu.  

Bol navrhnutý tak, aby ste cítili všetky vône whisky súčasne: z pohára sa ľahšie odparuje etanol a jeho tvar tulipánu nasmeruje arómu whisky k vášmu nosu.  

Výsledkom jedenapolročného výskumu je tento dokonalý pohár, ktorý si môžete objednať v dvoj- a štvorsetovom balení.

Zdroj: Norlan Glass